Haberler

    Balerin Prensesler

    Altınok Tiyatrosu'nun iki perdelik müzikali "Balerin Prensesler", TİM Fettah Aytaç Salonu'nda çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

    Altınok Tiyatrosu'nun iki perdelik müzikali "Balerin Prensesler", TİM Fettah Aytaç Salonu'nda çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

    Yazan & Yöneten: Murat Altınok

    Kostüm & Dekor: Maskara by Altınok

    Koreograf: Mutlu Cankup

    Oyuncular: Murat Altınok, Anıl Karaersal, Ozan Erdönmez, Nurgül Açık, Nilüfer Akçanbaş, Hazal Meral, Hazal Çoruk, Ege Timoçin, Hatice Çağla, Erkan Baylav

    Büyük bir sarayda yaşayan prenses kardeşlerin en büyük tutkusu baledir. Bale yapmayı çok seven Balerin Prensesler, bir gün daha önce saraylarında hiç görmedikleri bir şeye tanık olurlar. Gizemli ve sihirli bir dünyanın kapılarını açacak sırrı keşfederler. Bu sihirli yolculuk sonunda prenses kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir.

    Babalarının krallığının tehlikeye girmesi üzerine Balerin Prensesler, ülkelerini kurtarmak için birlikte çalışmak zorunda kalacaklardır. Böylece sorunların üstesinden gelebilmek için birlik olmanın ne kadar önemli olduğunu öğrenirler.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ege Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title