Haberler

Boşanma Aşamasındaki Koca, Sokak Ortasında Baldızını Bacaklarından Vurdu

Güncelleme:

Samsun'da eşiyle boşanma aşamasında olan öfkeli koca, sokak ortasında baldızını her iki bacağından vurarak yaraladı.

Samsun'da eşiyle boşanma aşamasında olan koca, sokak ortasında baldızına silahlı saldırı düzenleyerek yaraladı.

EŞİYLE BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN KOCA, BALDIZINI VURDU

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi Abdullah Gül Bulvarı ile Aydınlık Caddesi'nin kesiştiği yerde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'da yaşadığı öğrenilen Selim Y.(39), eşiyle boşanma aşamasında olduğu için Samsun'a gelerek baldızı Öznur İ.'ye (39) sokak ortasında silahlı saldırı düzenleyerek yaraladı.

SİLAHLI SALDIRGAN YAKALANDI

Olay yerinden kaçmak isteyen silahlı şahıs, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kovalamaca sonucu silahıyla ile birlikte yakalanarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi.

BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN TEDAVİ ALTINDA

Yaralı kadın 112 acil servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kadının her iki bacağından yaralandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Gül Bulvarı Atakum Samsun 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (32)

TESLA:

sırt yüklü tazminat ve nafaka almak için adama her türlü iftirayı atarsanız yalancı şahitlik yaparsanız adalette adalet değilse zaten sonucun bu olması kaçınılmaz

39
6
yanıtYanıtla
nazeell:

TESLA seni tebrik ediyorum aynen böyle yapıyorlar (birebir bana yapıldı) ve daha fazlasını hakediyorlar. Adalet mi var aile mahkemelerinde? Bu erkekleri aşağılayan zavallılar da düşsün aile mahkemelerine de görelim nazik notalarını. . (Yalaka erkekler için söylüyorum) ¦ çocuk varsa direk anneye (kadın haksız da olsa)¦ nafaka Allah''ın emri (kadın haksız da olsa)¦ tazminat¦ atılan iftiralar sebebiyle erkekten alınacak bilumum TL olarak cabası, onun da cabası. . . . ne yapacak adam?

40
3
yanıtYanıtla
turk:

bu nedir yahu kadinlarin erkeklerden cektigi karisi yetmiyomus gibi baldizini anasini babasinida vuruyolar aile boyu siddet

14
27
yanıtYanıtla
Adana''lı Maho:

Beğnim Bağıldız beğnim karıya ayrılmağsı üçin yeğer birşey deyiyze ben o bağıldızı vuririm .

yanıt3
yanıt2
asd:

durduk yere kımse baldızı vurmazz fitnedir bu fitne dd

19
9
yanıtYanıtla
murat:

akplidr kesin

5
21
yanıtYanıtla
Güneşspor:

Delikanlısın ya Kadına sıkıyorsun Bunların delikanlılıkları kadına çoçuğa olur herkes için geçerli Karıyı dövende zerre yürek yoktur

20
6
yanıtYanıtla
Seren:

Cahil gericiler bunlar işte bunlardan başta birşey beklenmez

3
21
yanıtYanıtla
acmış:

haketmiştir. . .

11
11
yanıtYanıtla
Safak Yildiz:

Ben bunun kanaatindeyim: Kadinalar artik costu

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title