Haberler

Balcalı Hastanesinde 23 Nisan Eğlencesi

Güncelleme:

Balcalı Hastanesinde tedavi gören çocuklar, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hastanede düzenlenen eğlenceyle biraz olsun moral buldu.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hastanede düzenlenen eğlenceyle biraz olsun moral buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi ve Pediatrik Kemik İliği Ünitesi'nde tedavi gören küçük yaştaki çocuklar için eğlence düzenlendi. Balcalı Hastanesi Gönüllüleri Derneği'nin öncülüğünde Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Hipokrat Salonu'nda düzenlenen eğlencede biraz olsun moral bulan minikler, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi öğrencileri ve gönüllü palyaçolarla doyasıya dans etti, aldıkları hediyelerle de moral buldu. Palyaçolar, çocuklara balondan taçlar ve figürler yaptı, şarkılar söyledi. Eğlencenin yer yıl geleneksel olarak sürdürüldüğünü söyleyen Balcalı Hastanesi Gönüllüleri Derneği Başkanı Güngör Uysal, ameliyatta olan ve tedavileri bitmeyen çocukların eğlenceye katılamadığından ötürü her birini tek tek ziyaret edip çeşitli hediyeler vereceklerini belirtti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title