Haberler

Balalılar İftarda Buluştu

Yenimahalle Belediyesi, Balalıları iftar yemeğinde buluşturdu.

Yenimahalle Belediyesi, Balalıları iftar yemeğinde buluşturdu. Aynı sofrada iftarlarını açan vatandaşlara seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ramazan birleştirici, barıştırıcı aydır. Birbirini ihmal eden dostlar aynı sofrada buluşur. Buna vesile olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Balalılar Derneği'nin belediyenin İlkadım Salonu'nda gerçekleştirdiği iftar programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP milletvekili adayları Ali Başkaraağaç, Servet Ünsal, CHP il yöneticileri, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Feridun Güngör, CHP Bala İlçe Başkanı Cengiz Ünlü, İYİ Parti Bala İlçe Başkanı Necati Deli, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan, seğmenler katıldı. İftar programı dua okunması ve ilahi dinletileri ile başladı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Yaşar, "Ramazan paylaşmaktır, mazlumlara, muhtaçlara sahip çıkmaktır. Hoşgörü ayıdır Ramazan. Yenimahalle sınırları içerisinde göreve geldiğimizden beri özellikle Ramazan ayının kendine yakışır bir şekilde yaşatılması için vatandaşlarımıza bu yönde hizmetler sunuyoruz. Gerek kurduğumuz iftar çadırlarında, mahalle iftarlarında vatandaşlarımızla bir araya gelerek mübarek Ramazan aynının sevgi ve hoşgörü içerisinde yaşanması için uğraş veriyoruz" dedi.

"Ramazan hoşgörü ve barışı simgeler"

Barış, sevgi ve kardeşlik kavramlarının Ramazan ayında daha bir önem kazandığına dikkat çeken Başkan Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren kimseyi ayırmadan eşit yurttaşlık bilincini yaşatarak çalıştık, kimseyi ötekileştirmedik. Din, mezhep, sınıf ayrımı yapmadan vatandaşlarımıza eşit görerek hizmet götürdük" dedi.

İftar yemeğinde görme fırsatı bulamadıkları hemşehrileriyle bol bol sohbet eden Balalılar, aralarındaki dayanışmanın ve birlikteliğin sağlanması açısından yapmış olduğu hizmetler için Başkan Yaşar'a teşekkür ettiler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Belediyesi Yenimahalle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title