Haberler

Bakü'de Yamanlar Rüzgarı

Güncelleme:

12-13 Yaş Küçükler 3. Uluslararası Bakü Güreş Turnuvası'nda Bozyaka Özel Yamanlar Ortaokulu öğrencileri 3 Altın, 2 Gümüş madalya kazandı.

Azerbaycan Güreş Federasyonu'nun düzenlediği 12-13 Yaş Küçükler 3. Uluslararası Bakü Güreş Turnuvası'nda Bozyaka Özel Yamanlar Ortaokulu öğrencileri 3 Altın, 2 Gümüş, 2 Bronz madalya kazandı.

Greko-Romen stilde 35 kg. Emir Bahar,

42 kg. Sinan Özen ve 73 kg. Emre Sorguç Altın madalya kazanırken, 32 Kg. Ahmet Caner Sağır ve 38 kg. Yunus Oflu Gümüş, 35 kg. Enis Türkmen ve 59 kg.'da Kerem Fatih Demir Bronz madalya'ya uzandı.

Bozyaka Özel Yamanlar Ortaokulu güreş antrenörü Ergüder Pekişdamat, "13 Ülkenin katıldığı önemli bir turnuvadan başarı ile döndük. Altyapı çalışmalarımız için önemli bir tecrübe kazandık" dedi.

Bozyaka Özel Yamanlar Ortaokulu Müdürü Murat Çelen de, "Spor'u eğitimin bir parçası olarak görüyoruz. Öğrencilerimizin başarıları gelecekte kazanacakları daha büyük başarıların habercisi" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Azerbaycan Gümüş Bakü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title