Haberler

Bakü: Azerbaycan'da 12. Uluslar Arası Telekomünikasyon ve İletişim Teknolojileri Fuarı

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de 12. Uluslar Arası Telekomünikasyon ve İletişim Teknolojileri Fuarı, Kapılarını Ziyaretçilere Açtı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 12. Uluslar Arası Telekomünikasyon ve İletişim Teknolojileri Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

'İteca Caspian LLC' şirketinin düzenlediği fuar, büyük ilgi görüyor. Bakü'deki Haydar Aliyev Spor ve Konser Sarayı'nda bugün başlayan fuar, 6 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek. 20 ülkeden 125 şirketin katıldığı fuarda Türkiye'yi 'Beko' temsil ediyor. Fuara Türkiye ve Azerbaycan'ın yanı sıra, ABD, Fransa, Tayvan, Çin, Slovenya, Rusya, Ukrayna, Almanya'dan da çeşitli firmalar katıldı.

Fuarın açılış töreninde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Ali Abbasov, bazı ülke büyükelçileri ve bürokratların yanı sıra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title