Haberler

Bakoğlu ve Burma, Muhtarlar Buluştu

Atakum Muhtarlar Derneği tarafından Deniz Kafe-Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile ilçedeki köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Atakum Muhtarlar Derneği tarafından Deniz Kafe-Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile ilçedeki köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan ve sözlerine kendisine teklif edilen onca turistik ilçe arasından Atakum'u tercih ettiği için teşekkür ederek başlayan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Sizinle güzel bir çalışma ortamında olacağımıza, deneyimlerinizden yararlanacağımız için mutluyuz. Bu bizim için sevindirici bir durumdur. Başarılar diliyorum. Eminim, uzun bir süre ayrı kaldığınız Atakum'a geldiğinizde, burayı çok değişmiş ve gelişmiş bulmuşsunuzdur. Muhtarlarımızla el ele vererek güçlerimizi birleştirerek güzel işler başardık. Sorun, insan var oldukça, dünya döndükçe olacaktır. Ama ilçemizde var olan sorunların çözümü konusunda oldukça mesafe aldığımızı söylemem gerekir. Karadeniz'de tek nüfus alan, büyük bir coğrafyanın gelişen ve değişen bir ilçesiyiz. Folklorik ve kültürel zenginliğimiz sınırsızdır. Turizm odaklı, eğitim ve sağlık alanında mesafe almayı öngören bir vizyonla gelişmektedir. Altınkum, Çatalçam, Taflan bölgelerinde alt yapı çalışmaları bittiğinde gelişme hızımız daha da artacaktır. Muhtarlarıma 24 saat kapım ve telefonum açıktır. Onlarda bunu biliyor. Onların taleplerine yetebildiğimiz kadar ama içten,samimi olarak yaklaştık. Hep iyi ilişkiler içerisinde olmak istiyorum" dedi.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ise, "Ben bir muhtar çocuğuyum. Sizin neler yaşadığınızı iyi bilirim. Ben muhtarlarla konuştukça onların sorunlarını çözdükçe mutlu olan birisiyim. Atakum'u, köye gittiğim zaman kemençe sesini duymak, göçmen köylerinde o şiveyle buluşmak, Kurtuluş Savaşı'nın başladığı yerde olmak için tercih ettim. Burası Avrupa standartlarında gelişmekte olan, çağın ötesini yakalamış bir yerdir. Hepimize huzur ve umut veren bir kent haline gelmiştir. Ben de hasbelkader sizinle birlikte olacak, burayı daha da geliştirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Muhtarlar derneğimizin düzenlemiş olduğu toplantıda birlikte olmaktan son derece keyif aldım. Sizinle her zaman iyi ilişkiler kurmak, konuşmak, dertleşmek isterim. Böylece ilçede var olan sorunları birlikte güç birliği içerisinde daha kolay çözümleyebiliriz diye düşünüyorum. Birlikte hareket edersek, aşamayacağımız engel yoktur" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Burma Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title