Haberler

Bakkallar Odası'ndan Üyelerine Okul Yardımı

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, İhtiyaç Sahibi Olan Üyelerinin Okula Giden Çocuklarının Tüm Kırtasiye İhtiyaçlarını Karşıladı.

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, ihtiyaç sahibi olan üyelerinin okula giden çocuklarının tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Kırtasiye yardımıyla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Oda Başkanı Hasan Yançıl, eğitimin önemine vurgu yaptı. Başkan Yançıl, 16 ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencisine kırtasiye malzemelerini bizzat dağıttı. Hasan Yançıl, her yıl 10 üniversite öğrencisine de oda olarak burs verdiklerini söyledi. Yançıl, "Bakkallar Odası olarak eğitimin öneminin farkındayız. Okul masrafları ilköğretimden üniversiteye kadar çok masraflı. Biz, odamız üyelerine katkıda bulunmak ve çocukları okula motive etmek için kırtasiye yardımı yapmayı kararlaştırdık" dedi.

Oda yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törende içleri kırtasiye malzemeleriyle dolu okul çantaları öğrencilere verildi. Hasan Yançıl, bu tür faaliyetlerinin bundan sonra da devam edeceğini, bundan başka oda üyesi esnafın üniversitede okuyan çocuklarnı için de burs vermeyi sürdüreceklerini, bununla alakalı talepleri toplamaya başladıklarını bildirdi.

(YU-MŞ)

11.09.2007 18:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title