Haberler

BAKIRKÖY MEYDANI'NA ÇIKAN GENÇLER YOĞUNLUK OLUŞTURDU

Güncelleme:

KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 15-20 yaş aralığındaki gençler 42 gün sonra dışarı çıktı.

KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 15-20 yaş aralığındaki gençler 42 gün sonra dışarı çıktı. Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'na akın eden gençler güneşli havanın hem tadını çıkardı hem de arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Salgın tedbirleri kapsamında 42 günden beri sokağa çıkamayan 15-20 yaş grubu gençler belirlenen saatler arasında dışarı çıktı. Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'na akın eden gençler burada alışveriş merkezlerine giderken, bazıları da arkadaşlarıyla caddede gezdi. Kısıtlamanın ardından uzun süre sonra sokağa çıkan bi çok gencin sosyal mesafe kuralına uymadıkları ve maskesiz oldukları görüldü. Parkta bulunan zabıta ekipleri de sık sık yaptıkları anonslarla uyarıda bulundu.

"ARKADAŞLARIMIZLA YENİDEN SOHBET ETTİK"

Aylar sonra dışarı çıkmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Doruk Demir, "Güzel bir duydu. Uzun zaman sonra dışarı çıktım. Eğlenceli" dedi. Mustafa Demir ise arkadaşlarıyla yeniden sohbet etmenin tadını çıkardığını ifade ederek, "Özlemişim dışarıyı oksijen var. İnsanları görmek arkadaşlarımı görmek beni ayrı mutlu etti. 4 saat dışarıda kalabiliyoruz ama önlemler kapsamında olduğu için anlayabiliyorum bunu."

"GÖKYÜZÜNE BAKIP YERİ ÖPESİM VAR"

Çok heyecanlı olduğunu ifade eden Mehmet Kızık ise, "Gökyüzüne bakıp yeri öpesim var. İnşallah kısa sürede bu virüs biter ve normal hayatımız geri döneriz" diyerek duygularını dile getirdi. İnsanların sosyal mesafe kuralını hiçe saydığını ifaden Vahap Kızık ise, "3 aydır evdeyim ilk defa adımımı bugün dışarı atıyorum. İnsan olduğumu anladım aldığımız nefese şükür edebiliyorsunuz. Ben de dışarı çıkıyorum elimden gelen önlemi alıyorum. Ama millet arkadaş çevresiyle yan yana kol kola. Anladığım kadarıyla insanların çabası bu virüs bitmesin daha da yayılsın" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Meydanı Bakırköy Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title