Haberler

Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'ne En Yüksek Teklif İttifak İnşaat'tan Geldi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), As Yapı Endüstrisi A.ş.' Ye Ait Hacizli Gayrimenkullerden Oluşan 30 Milyon YTL Muhammen Bedele Sahip, Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü Satışa Çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), As Yapı Endüstrisi A.Ş.' ye ait hacizli gayrimenkullerden oluşan 30 milyon YTL muhammen bedele sahip, Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

Ticari ve iktisadi bütünlük ihalesi, saat 11.00'de, TMSF Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Yeterlilik belgelerinin son teslim tarihi olan 28 Aralık 2007'ye kadar 2 firma teklifte bulunmuştu.

Katılımcılar, İttifak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Otomotiv Elektrik İç ve Dış Dan. Ltd. Şti ile Delta Proje İnşaat Turizm San. Tic. A.Ş.'den oluştu. 30 milyon 160 bin YTL bedelle başlayan ihalede, 3 kez artırım gerçekleşti. Ticari ve İktisadi Bütünlük ihalesi, İttifak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Otomotiv Elektrik İç ve Dış Dan. Ltd. Şti.'nin 33 milyon 280 bin YTL teklifiyle son buldu.

İstanbul ili, Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, Aksu Mevkii, 835 ada 6-7-8-9-10-11-12-64-65-66 parselde yer alan taşınmazların bir araya getirilmesi suretiyle oluşturulan Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü üzerinde tüm giderleri ve her türlü sorumluluğu ihaleyi kazanana ait olmak üzere, geliştirilecek inşaat projesinin ihale şartnamesi ve eklerinde belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde hasılat paylaşımı karşılığı yapım işi, ihalenin konusunu ve kapsamını oluşturuyor.

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title