Haberler

Bakırköy Emniyet Müdürlüğü Şehitler İçin Mevlid Okuttu

Beşiktaş ve Kayseri’de düzenlenen terör saldırısında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

Beşiktaş ve Kayseri'de düzenlenen terör saldırısında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ataköy 5. Kısım'da bulunan Ömer Duruk Camisi'nde okutulan mevlide, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Emniyet Müdürü Murat Çetiner, Sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin halini, bir kez daha Kayseri'de gördüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, "Milletçe acımız çok büyüktür fakat bu büyük acıyı da yine milletçe daha çok birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek üstesinden gelinecek" dedi. Türkiye'nin ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, kaos olarak önlerine geldiklerini söyleyen Yıldız,"Bu zorlu günlerde Rabbim milletimize birlik ve dirlik versin, beraberliğimiz daim olsun inşallah. Evlatlarımızı, askerimizi, polisimizi hedef alan bütün o hainleri de yerle bir etsin, inanıyorum ki milletimiz bunların üstesinden gelecektir" ifadelerini kullandı.

"Perdelenmiş Haçlı Seferleri versiyonu oynanmakta"

Nas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ulu ise "Rabbim ülkemize güç kuvvet versin, Halep'te olan kavganın ne olduğu aşikar. Halep'te katl edilen insanların neden katl edildiği belli. Bu Harçlı Seferlerinin yeni bir versiyonu. Yani perdelenmiş haçlı seferleri versiyonu. Kusura bakmasın batılılar demokrasi kimliği adı altında dünyada yaptıkları katliam maalesef artık herkes tarafından biliniyor. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız onun bir sözüne bakar her şey O yeter ki bir işaret versin. Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlettir hele ki 15 Temmuz gecesinin seyrini değiştiren kahramanlardan olan Bakırköy'ümüzün Emniyet Müdürü Murat Çetiner gibi müdürlerimiz olduğu sürece Allah'ın izni ile bu devletin sırtı yere gelmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Mevlidin ardından cami çıkışında vatandaşlara lokum ve akide şekeri ikram edildi. Ayrıca caminin taziye evi kısmında yemek ikramında bulunuldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Bakırköy İstanbul Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
title