Haberler

Bakırköy'de lüks otomobile silahlı saldırı: Sürücü yaralı

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy'de seyir halindeki lüks otomobilin yanına yaklaşan motosikletli iki kişi, sürücüye silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda yaralanan ismi öğrenilemeyen sürücü hastaneye kaldırıldı.

Bakırköy'de seyir halindeki lüks otomobile trafikte silahlı saldırı düzenlendi. Motosikletli bir kişi tarafından düzenlenen saldırıda araç sürücüsü yaralandı.

Olay, 17.30 sıralarında Ekrem Kurt Bulvarı Yenikapı istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halindeki 34 KA 4512 plakalı lüks otomobilin yanına motosikletle yaklaşan kimliği belirsiz iki kişi, silahlı saldırı düzenledi.

OTOMOBİLE 3 KURŞUN İSABET ETTİ

Saldırıda otomobile 3 kurşun isabet etti. Henüz kimliği öğrenilemeyen otomobil sürücüsü yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren iki kişi, geldikleri motosikletle kaçarak izlerini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bakırköy'de lüks otomobile silahlı saldırı: Sürücü yaralı

ARAÇ ÇEKİCİ İLE GÖTÜRÜLDÜ

Polis ekipleri, otomobilin etrafına emniyet şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sırasında iki şerit trafiğe kapatılırken trafik yoğunluğu oluştu. İncelemenin tamamlanmasıyla çekicinin olay yerine gelip aracı kaldırmasının ardından trafik normale döndü.

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bakırköy'de lüks otomobile silahlı saldırı: Sürücü yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bakırköy Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

TOKMAKÇI:

SUÇLUYU BULMAK İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATMIŞLAR. . OOOOOOO TAMAAAAAM EN GEÇ BİR SAATE BULURLAR. . . O DEĞİLDE GARDAŞ BU BENDEN ALINAN VERGİNİN VERGİSİNİN VERGİSİ VAR YA ONLARI NEREYE KULLANIYOR BU DEWLET . MOBESE NEDEN YOK O YOK VARSA DA BAŞINDA NEDEN KİMSE YOK.

3
1
yanıtYanıtla
Paranahue Paranahue Parana:

John Wick olabilir, köpeğini öldürmüştü gerizekalılar.

1
0
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Abiniz:

Rant işleri , camlarıda kırılmaz mı yaptırmış

1
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Volkswagen ne zaman lüx arac oldu?

0
0
yanıtYanıtla
meraklı:

SON MODEL PASSAT kac yetele haberın varmı kırroooo

yanıt1
yanıt2
MSDS:

Haramdan gelen rant varsa bu tip olaylar olur, helalden kazanan Allah''tan başka hiç kimseye hesap vermez onun hesabı''da çok kolay olur . .

0
0
yanıtYanıtla
Abdullah Kahraman:

Hayatpark isimli şirket sihapları Evalpark isimli projesi işgal ve yağma ettiklerini duymuştum. Davayı Eval İnaştaat kazandıktan sonra olduğunu söylüyorlar. Avukatlarını daha önceden ölümle tehdit etmişlerdi diye biliyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title