Haberler

Bakırköy'de Kaza Yapan Alkollü Sürücü, Polis Ekiplerine Güç Anlar Yaşattı

İstanbul-(dha Özel)- Bakırköy'de Kaza Yapan Alkollü Sürücü Polis Ekiplerine Zor Anlar Yaşattı. Ayakta Durmakta Güçlük Çeken Alkollü Sürücü, Kendisini Düşmek Üzereyken Tutan Polis Memuruna da Kızdı.

İSTANBUL-(DHA ÖZEL)- Bakırköy`de kaza yapan alkollü sürücü polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Ayakta durmakta güçlük çeken alkollü sürücü, kendisini düşmek üzereyken tutan polis memuruna da kızdı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 01.30 sıralarında Bakırköy Sahil yolu John Kennedy Caddesi Zeytinburnu istikametinde meydana geldi. Alkol alarak trafiğe çıkan sürücü, 34 KAN 81 plakalı lüks otomobili ile yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Direğe kırarak devrilmesine neden olan alkollü sürücü yara almadan otomobilden çıktı. Direğin yola devrilmesi nedeniyle trafik kesilirken vatandaşlar yol ortasına devrilen direği yol kenarına taşıdı.

¨YARDIMCI OLMAK İSTİYORSANIZ EĞER; SİZE GÜLE GÜLE¨

Otomobilden yara almadan çıkan alkollü sürücü polis ekiplerini uzun süre uğraştırdı. İşlemler için sürücüyü çağıran polis ekipleri ¨Araba benim değil.¨ yanıtını aldı. Polis ekiplerinin ¨Sizin için uğraşıyoruz.¨ demesi üzerine alkollü sürücü polis ekiplerine ¨Böyle yardımcı olunmaz. Eğer bana yardımcı olmak istiyorsanız siz karışmayın. Hadi size güle güle.¨ yanıtını verdi. Polis ekipleri ise ¨Öyle birşey yok. Bizim işimiz bu.¨ karşılığını verdi.

Polis ile araç nedeniyle tartışma yaşayan sürücü, ekiplere ¨Yardımcı olsaydınız aracı çekerdiniz.¨ deyince polis ekipleri aracın kime ait olduğunu sordu. Sürücünün ¨Benim değil.¨ demesi üzerine, polis memuru ¨O zaman siz karışmayın. Kenara çekilin.¨ dedi. Bunun üzerine alkollü sürücü, ¨Benim vatandaşım mahsur kalınca ben yardım edemeyecek miyim?¨ diye karşılık verdi.

Uzun süre polisle tartışan sürücünün aldığı aşırı alkol nedeniyle ayakta durmaya zorlandığı görüldü. Bir ara düşer gibi olan sürücüyü polis memuru tutmaya çalıştı. Ancak alkollü sürücü polise tepki göstererek ¨Gerek yok. Düşsem ne olur?¨ dedi. Polis ekipleri ise alkollü sürücüye gülmekle yetindi.

¨AZİZ BAŞKANA İLETECEĞİM¨

Polisleri uzun süre uğraştıran alkollü sürücü, bir ara polislere görevlerine hatırlattı. İnsanları rahatlatmanın polisin görevleri arasında olduğunu söyleyen sürücü ancak polisin bunu yapmadığını söyleyerek ¨Siz insanları rahatlatmak için mahsup değilsiniz. Ben bunu Aziz başkana belirteceğim. Siz rahatsınız problem yok.¨ dedi.

Yolun ortasında duran lüks otomobil çekici ile otoparka götürüldükten sonra yol tekrar trafiğe açıldı. Otomobili çekilen alkollü sürücü ise yürüyerek olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title