Haberler

Bakırcı Ailesi'nin Evinde Bir Gün...

atv'nin iki sezondur büyük ilgiyle izlenen dizisi 'Hayat Devam Ediyor'un çekimleri son hızla sürüyor.

Kızlarını çocuk yaşta evlendiren 11 kişilik Bakırcı Ailesi'nin fırtınalı göç hikayesini anlatan 'Hayat Devam Ediyor'un çekimleri, İstanbul'un Yedikule semtinde yapılıyor. Geçtiğimiz yıl Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleştirilen çekimler, ilerleyen bölümlerde senaryo gereği İstanbul'a taşınmıştı. Dizi ekibi bizi, Bakırcı Ailesi'nin evi olarak kullanılan, bahçe içindeki iki katlı evde ağırlıyor. Ekip, Yedikule'nin atmosferinin hikayeye büyük uyum sağladığını söylüyor.

TOPTAŞ İLE ATAGÜL KARŞILADI

Çekimlerde çoğunlukla iki katlı evin üst katı kullanılıyor. İlk bakışta oldukça bakımsız görünen evin içindeki eşyalar da, ailenin yaşadığı maddi zorlukları yansıtması için eski objelerden seçilmiş. Aynı bahçe içinde bulunan diğer evde ise set ekibi için küçük bir mutfak, giyinme ve makyaj odaları yer alıyor. Bahçedeki karavanda ise kostümler bulunuyor. Sette bizi ilk karşılayanlar; dizinin 'Şirin'i Neslihan Atagül ile kadroya bu sezon katılan Fatma Toptaş oldu. Sete erken gelen Atagül ve Toptaş, karşılıklı sahnelerini çekerken çok eğlendiklerini söylüyor. İkili arasında esprilerin ardı arkası kesilmiyor.

HEYECAN SÜRECEK

Diziye adını veren 'Hayat' karakterini canlandıran Meltem Miraloğlu, sete gelir gelmez ekip arkadaşlarıyla sıcak bir sohbete koyuluyor. Yeni bölümlerde çok heyecanlı gelişmeler olacağının tüyosunu veren genç oyuncu, "İleriki bölümler için ben de çok heyecanlıyım. Dizinin izleyiciler üzerinde olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum, çok güzel geri dönüşler alıyoruz" diyor. Miraloğlu, çekim aralarında müzik dinleyip kitap okuyarak vakit geçirdiğini söylüyor.

EKİBİN EN NEŞELİSİ KUŞKAN

Tecrübeli oyuncu Fikret Kuşkan, ekibin en eğlenceli ismi olarak dikkat çekiyor. Dizide ailenin babası 'İsmail Bakırcı'yı canlandıran Kuşkan, çekim aralarında neşeli tavırlarıyla ekip arkadaşlarını güldürüyor. Oyuncu, gördüğü küçük bir köpekle de dakikalarca oynamayı ihmal etmiyor.

BATTANİYEYE SARINDILAR

Oyuncular havaların soğumasıyla birlikte ısınmak için her yolu deniyor. Dış mekanlarda çekilen sahnelerde bir hayli üşüyen oyuncular, çekim aralarında battaniyelere sarınıp bol bol çay içiyor. Bu kısa molalarda da yine taklitler, espriler ve kahkahalar eksik olmuyor.

KÖTÜ KADINI OYNAMAK KEYİFLİ

Dizide 'Şirin'in ünlü olma hayallerinde onu yönlendiren 'Şebnem' karakterini canlandıran Fatma Toptaş, rolünden çok memnun olduğunu söylüyor: "Kötü kadını oynamak çok keyifli; inanılmaz bir renk skalası var. İstediğin şekle bürünebiliyorsun. Normal, düz bir karakteri oynamaktansa, renkli karakterleri oynamak daha zevkli. 'Şebnem' de böyle biri. Hem kötü olan, hem de iyi görünmeye çalışan bir tarafı var" diyor. Toptaş, rolünün tam aksine, gerçek hayatta sempatik ve güler yüzlü biri olduğunu söylüyor.

'ŞİRİN'AİLESİNE DUVAR ÖRÜYOR

Çekim arasında rolüne hazırlanan genç oyuncu Neslihan Atagül, sessizce bir köşeye çekiliyor. Atagül'ün çekim stresi nedeniyle zaman zaman tırnaklarıyla oynadığı görülüyor. Atagül, 'Hayat Devam Ediyor'da canlandırdığı 'Şirin'in şöhret ve para meraklısı bir genç kız olduğunu söylüyor. "Şirin, ailesiyle arasına duvarlar örüyor. Zengin olmak, televizyonda gördüğü kişiler gibi giyinmek istiyor. Aslında evdeki herkes daha iyi şartlarda yaşamak istiyor ama 'Şirin' bunu açıkça belli ediyor" diyor.

MÖNÜDE NOHUT-PİLAV VAR

Sabah erken saatlerde başlayan çekimlere, öğlen 12.00'de ara veriliyor. Tüm ekip, bahçeye kurulan masalarda yemek yiyor. Günün menüsünde yayla çorbası, nohut, pilav ve salata var. Oyuncuların tümü, çekimlere verilen bir saatlik arada birlikte yemek yiyor. Ardından da birer birer dinlenme odasına geçiyorlar.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Neslihan Atagül Nevşehir İstanbul Avanos Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title