Haberler

Bakıcısını Öldüren Deve, Kasaplara Emanet Edildi

Güncelleme:

Aydın'da bakıcılığını yapan İsmail Candaş'ı ısırdıktan sonra duvarlara çarparak feci şekilde öldüren 'Büyük İstanbullu' adlı deve, veteriner hekimler tarafından ön muayenesi yapıldıktan sonra kesime alındı.

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı kırsal Ömerbeyli Mahallesi'nde bakıcısını feci şekilde öldüren deve, sahipleri tarafından kasaplara emanet edildi. Veteriner hekimler tarafından ön muayenesi yapılıp kesilebilir raporu verilen deve, uzman ekiplerce mezbahaya götürüldü.

BAKICISINI FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜRMÜŞTÜ

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Kırsal Ömerbeyli Mahallesi'nde 3 yıl önce hayatını kaybeden Muhtarı İbrahim Candaş'tan miras kaldığı ailesi tarafından muhtarın hatırasını yaşatmak için bakılan 'Büyük İstanbullu' adlı pehlivan deve, önceki gün aynı zamanda devenin bakıcılığını yapan muhtarın kardeşi İsmail Candaş'ı ısırdıktan sonra duvarlara çarparak feci şekilde öldürmüştü.

MEZBAHAYA TESLİM EDİLDİ

Kızgınlığı ve kini devam ettiği için bağlı bulunduğu yerden uzman ekiplerce çözülen deve, kamyonete yüklenerek Umurlu'da bulunan mezbahaya götürüldü. Başka bir saldırı gerçekleştirmemesi için ağızlık takılıp ön ayakları da bileklerinden bağlanarak götürülen deve, götürüldüğü mezbahada veteriner hekimler tarafından ön muayenesi yapıldıktan sonra kesime alındı.

KASAPLAR BİLE TEDBİRLİ YAKLAŞTI

Kasapların bile tedbirli yaklaştığı deve mezbahaya ayakları bağlı şekilde alındı.

Bakıcısını öldüren deve kesilmeye böyle götürüldü;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Germencik Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

Manyaklar:

Zavali devenin ne sucu var ve haylen anlamis degilim bu develer peygamberimiz hz Muhammad s a v mizi tasimislardi simdi birer birer kesiliyorlar gunah olmasi lazim degilmiy ya..

13
38
yanıtYanıtla
misafir olarak:

ne alakası var deve kurban edilebiliyor. peygamber efendimiz zamanında da kesiliyordu. Abartmayın hurafe çıkmasın

yanıt0
yanıt1
yuttaş:

gerizekalı

yanıt1
yanıt1
manyaklarda inecek var:

lazim degil ya cünkü o deve o deve degil,

yanıt2
yanıt1
gfgfgf:

ne alaka la

yanıt0
yanıt0
deve:

deve kincidir muhakkaki zamnında sahibi bişey yapmıştır deve unutmaz o yapılanı lank diye yapar yapacagını

19
1
yanıtYanıtla
GFGFG:

DOSTUM BEYİN VE KAVRAMA YETİSİ SADECE SENİN GİBİ İKİ AYAKLI MAHLUKLARDA BULUNMAKTADIR BİR TARAFINDAN ELEMET UYDURMA

yanıt3
yanıt12
MAZHAR OSMAN:

GF GFG vaziyet sıkıntılı görünüyor yol yakınken gel bi muayene ediim seni.

yanıt0
yanıt0
TR:

Sorsalar herkes müslüman. Peygamber efendimiz için önemi büyük olan hayvanlardan birini dövüştürmeleri yetmez gibi. . . Yazıklar olsun karaktersizlikte çağ atladık.

15
4
yanıtYanıtla
HAYVAN SEVER:

ÇOK DOĞRU KARDEŞİM DEVE ŞİKAYETE GELMİŞTİ SAYBİNİ RESULE ŞİMDİ KİME GİTSİN

yanıt7
yanıt3
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title