Haberler

Bakanlıkta Oruç Andıcı (4) -CHP'li Arslan "Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nda Oruç Tutmayanlar Fişleniyor mu? "

CHP'li Ali Arslan Enerji Tabi Kaynaklar Bakanlığı'na Bağlı Teiaş'ta Ramazan Süresince Sınırlı Sayıda Çıkacak Yemek İçin Kişi Sayısı Değil, İsim Bildirme Zorunluluğuyla İlgili Olarak Enerji Bakanı Güler'e Soru Önergesi Yöneltti. Arslan, Bu Uygulamanın Çalışanların Fişlenmesi Anlamına Geldiğini İfade Etti.

-CHP'li Ali Arslan Enerji Tabi Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı TEİAŞ'ta Ramazan süresince sınırlı sayıda çıkacak yemek için kişi sayısı değil, isim bildirme zorunluluğuyla ilgili olarak Enerji Bakanı Güler'e soru önergesi yöneltti. Arslan, bu uygulamanın çalışanların fişlenmesi anlamına geldiğini ifade etti.

ANKARA (ANKA) - CHP Muğla Milletvekili Dr. Ali Arslan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı TEİAŞ'ta Ramazan süresince öğle yemeği yiyeceklerinin isimlerinin bildirilmesi ile ilgili olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güner'e soru önergesi yöneltti.

Arslan, yazılı yanıtlanması isteğiyle Güner'e yönelttiği önergede, bu uygulama için kişi sayısının tespit edilmesi gerekirken isim bildirme zorunluluğu olmasının çalışanların fişlenmesi anlamına geldiğini belirtti.

Arslan şu soruları sordu:

"1-TEİAŞ'ta başlatılan bu uygulama Bakanlığınızın talimatı ile mi gerçekleştirilmiştir.?

2-Bakanlığınıza bağlı diğer kurumlarda da bu uygulama başlatılmış mıdır?

3- Ramazan ayında sınırlı miktarda çıkacak yemek için kişi sayısı mı şahsi bilgiler mi önemlidir?

4- İsim bildirme zorunlululuğunun gerekçesi nedir? bu uygulama için isim bildirme zorunluluğunu kaldırmayı düşünüyormusunuz?"(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title