Haberler

Bakanlardan Karacabey'e Müjdeli Haberler Geldi

Güncelleme:

Bandırma'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Faruk Çelik ile yine Bursa'da bir dizi açılış ve etkinlik töreni gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bir araya geldi.

Başkan Ali Özkan, ilk olarak Bandırma'daki özel bir firmaya ait tesisisin açılış töreninde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Faruk Çelik ile görüşürken, yapılan görüşmede önümüzdeki dönem Karacabey Belediyesi'nce gerçekleştirilecek projelerde gelinen son durum masaya yatırıldı.

Başkan Ali Özkan'ın Bakan Çelik ile görüşmesinde, Bakanlık Başdanışmanı Ali Koyuncu da hazır bulunurken, tüm Karacabey ve çevre ilçelerdeki tarım ve hayvancılık konusunda adeta çağ değişimi yaşatacak ve yeni yıl ile birlikte start alacak, başta Tarım AVM ve Sebze Hali gibi önemli projelerdeki son aşamalar değerlendirildi.

Bakan Çelik: Karacabey'deki Yatırımların Takipçisiyim

Toplantıda Bakan Faruk Çelik; tüm ülke geneline lokomotif görevini yapacak Karacabey'deki projeleri yakından takip etmekte olduğunu dile getirirken, yapılan görüşmede en kısa sürede Karacabey'de düzlenecek bir istişare toplantısı ile mevcut projelere son halinin verilerek, bu projelerin sırasıyla hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın bakanlarla görüşme trafiğinin bir sonraki adresi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımı ile Bursa'da gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı oldu.

Bakan Eroğlu; "Gölecik Barajı Süratle Tamamlanacak"

Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, kurum genel müdürleri ve bölge müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısı'nda söz alan Başkan Ali Özkan, Gölecik Barajının ilçe halkının 50 yıllık rüyası olduğunu ve vatandaşların sağlıklı içme suyuna kavuşması adına projenin bir an önce tamamlanmasının önemine dikkat çekerken, Bakan Eroğlu da toplantıda hazır bulunan DSİ Genel Müdürlüğü yetkililerine anında verdiği talimatla geçtiğimiz hafta yapımcı firmaya iş teslimi yapılan projenin süratle tamamlanmasını istedi.

Yeniköy Orman Kampı ve Mesire Alanları Belediye'ye Kazandırılıyor

Başkan Özkan toplantıda Yeniköy'deki Orman Kampı ile Yeniköy ve Kurşunlu'daki Mesire alanlarının, Büyükşehir veya Karacabey Belediyesi'ne kazandırılması yönündeki taleplerini ve Karacabey'de gerçekleştirilen yatırımlar için tüm ilçe halkı adına kendilerine minnettar olduklarını da sözlerine eklerken, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da bu taleplerin gerçekleştirilmesi adına konunun titizlikle takip edileceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Veysel Eroğlu Faruk Çelik Ali Özkan Bandırma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title