Haberler

Bakanlar Özhaseki ve Eroğlu, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "15 Temmuz'da yaşanan FETÖ'nün darbe girişimi, tarihimizin en kanlı, en alçak darbe girişimidir." dedi.

Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, darbe girişimi gecesinde Kayseri halkının tüm Türk halkı gibi büyük bir mücadele verdiğini söyledi.

Darbe girişiminin başarıya ulaşamamasında en büyük etkinin halk olduğunu vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Kayseri halkının 15 Temmuz gecesi yazdığı destan gönüllerimize su serpmiştir. 15 Temmuz'da yaşanan FETÖ'nün darbe girişimi, tarihimizin en kanlı, en alçak darbe girişimidir. Bu FETÖ denilen insan gerçekten çok büyük bir felakete yol açacaktı. Milletimizin kahramanlığı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ve tabiki bakanlarımızın, diğer siyasi parti genel başkanlarının gayretleriyle darbe girişimi akamete uğratıldı."

Türk halkının 15 Temmuz gecesi gösterdiği direnişin tüm dünyada konuşulduğunu ifade eden Eroğlu, "Milletimizin 15 Temmuz'da yazdığı destan Türk tarihine değil dünya tarihine bir kahramanlık destanı olarak geçmiştir. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutulan demokrasi nöbetlerinde de Kayseri hep ön sıralarda oldu." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özhaseki Veysel Eroğlu AK Parti Kayseri Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title