Haberler

Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Bakanlar Kurulunda yapılan değişikliğe ilişkin, "Yenilenen hükümetimizin ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Bakanlar Kurulunda yapılan değişikliğe ilişkin, "Yenilenen hükümetimizin ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz." ifadesini kullandı.

Baran, yazılı açıklamasında, Başbakan Binali Yıldırım ve tüm bakanlara başarılar diledi.

Türkiye'nin ekonomide yeni hamlelerle atılım yapacağını belirten Baran, "İş dünyası olarak yeni hükümetin ekonomide 2023 hedeflerine koşması beklentisindeyiz. Yapılan değişiklikle daha da dinamikleşen hükümetin ekonomiyi daha ileriye taşıyacak reformlara odaklanacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin 15 yıldır ekonomide ve siyasette istikrarlı bir dönem yaşadığına işaret eden Baran, şunları kaydetti:

"Yatırım, üretim ve istihdamın artması, milli gelirimizin yükselmesi için hep beraber çalışmamız gerekiyor. Sayın Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında yenilenen hükümetin bu çalışmalara odaklanacağına inancımız tam. Hükümetimizin başarısı için Ankara iş dünyası olarak bizler de büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Daha çok üretmek, daha çok ihracat yapmak, daha çok kazanmak, işimizi ve ticaretimizi büyütmek için el birliğiyle çalışacağız."

Kaynak: AA / Ekonomi

Binali Yıldırım Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title