Haberler

Bakanlar Erdoğan Bayraktar ve Veysel Eroğlu Gümüşhane'de 13 Tesisin Temel Atma Töreni'ne Katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 90 milyon lira tutarındaki 13 tesisin toplu temel atma töreni için Gümüşhane'ye geldi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 90 milyon lira tutarındaki 13 tesisin toplu temel atma töreni için Gümüşhane'ye geldi.

Zafer Meydanı'nda vatandaşların da katılımı ile gerçekleştirilen törende konuşan Bakan Eroğlu, nüfusuna göre en büyük müjdeyi Gümüşhane'ye verdiklerini belirterek 259 milyon lira tutarında 39 müjde ile geldiğini söyledi.

AK Parti iktidarı olarak hep ilkleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Bakan Eroğlu, son 10 yılda Türkiye'nin muhteşem bir dönüşüm yaşadığını belirtti. AK Parti iktidarları döneminde İMF'den borç alarak memurunun maaşını ödeyen bir Türkiye'den İMF'ye borç veren bir Türkiye'ye geçiş yapıldığını dile getiren Bakan Eroğlu, "Nereden nereye. Hükümetimiz yeni destanlar yazıyor. Sağlıkta, ulaşımda, tarımda kısacası her alanda destanlar yazılıyor." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise konuşmasında yatırımların kalkınmanın bir göstergesi olduğuna vurgu yaparak, 10 yılda Gümüşhane'nin şehir olma özelliğinin arttığını söyledi. Türkiye'de siyaseti değil, hizmeti esas alan bir anlayışla çalıştıklarının altını çizen Bakan Bayraktar, "Türkiye çok daha gelişecek. Türkiye nereden nereye geldi" ifadelerini kullandı.

Vali Dr. Yusuf Mayda, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Vekili Ömer Özdemir'in de birer konuşma yaptığı törende daha sonra toplu temel atma törenine geçildi.

Zafer Meydanında telekonferans yöntemiyle Köse ilçesine bağlı Yaylım köyünde yapılacak ve 4 bin dekar araziyi sulayacak olan Şehit Osman Yıldız göletinin temelini şehidin babası Zafer Yıldız attı. Tören sırasında yüklenici firma yetkilisi ile zaman üzerine pazarlık yapan her iki Bakan, normal şartlarda 2016 yılında bitecek iş için 15 Aralık 2014 tarih ve saat 14.29'a söz alarak taahhütname imzaladı.

Törenin ardından protokol üyeleri daha sonra Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti. Şehrin genel durumu hakkında her iki Bakana da brifing veren Vali Dr. Yusuf Mayda, daha sonra Bakanlara Karaca Mağarasını temsil eden rölyef tablo hediye etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Gümüşhane Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title