Haberler

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu Antalya'nın Manavgat İlçesindeki Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Bakanımız Sn. @suleymansoylu, Antalya Gündoğmuş ilçesinde ve mahallelerinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek devam eden çalışmaları incelemelerde bulundu pic. twitter. com/QItHSrIIm0— T. C.

Bakanımız Sn. @suleymansoylu, Antalya Gündoğmuş ilçesinde ve mahallelerinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek devam eden çalışmaları incelemelerde bulundu pic. twitter. com/QItHSrIIm0

— T. C. İçişleri Bakanlığı (@TC_icisleri) July 31, 2021 Yangın Yönetim Merkezine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, ardından yanan bölgede havadan incelemede bulundu.

Sn. Soylu, söndürme çalışmalarını izledi, devam eden yangınlarla ilgili Antalya Valisi Sn. Ersin Yazıcı'dan bilgi aldı.

Karadan da yangından etkilenen bölgelere giden Sn. Soylu, yangının etkilediği Belenobası Mahallesi'nde vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sn. Soylu, "Sizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Sn. Cumhurbaşkanımız 'Herkesin evinin yerine ev yapılacak. Benim çiftçime en güzelini yapıp vereceksiniz. ' dedi. Endişe etmeyin. En güzelini yapıp size teslim edeceğiz. Bu işler bitene kadar buradayız. " ifadelerini kullandı.

Bakanımız Sn. Soylu, daha sonra mahalle sakinlerinin, telefonla aradığı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile konuşmasını sağladı.

Telefondan mahalle sakinlerine seslenen Sn. Erdoğan, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Büyük bir felaket yaşandığını belirten Sn. Erdoğan, "3 canımız gitti maalesef. Hayvan telefatının da hepsinin tespitini yapıp yarından itibaren gidereceğiz. " diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bu afette mağduriyet yaşayanların hasar tespitlerinin ivedilikle yapılmakta olduğuna işaret eden Sn. Erdoğan, "Gerek ayni gerek nakdi olarak bütün destekleri vereceğiz. Bu konutları da en ideal şekliyle yapıp sahiplerine inşallah süratle teslim edeceğiz. " dedi.

"Mal geri gelir ama can gelmez. " diyen Sn. Erdoğan, şunları kaydetti:

"Ben de yarın inşallah bölgede olacağım. Pazar günü yine inşallah bölgede olacağım. Bakan arkadaşlarım ve milletvekili arkadaşlarım orada. Devletin kademeleri orada. Hepsi tespitleri yapıyorlar. Gördüğünüz gibi çok şark kurnazları var. Yalan yanlış her şeyi söyleyenler de var. Yalan yanlışlara, uydurma haberlere asla uymayın, bu devlet her şeyi yapmaya muktedirdir. Yalan hariç. "

Kaynak: Habermetre / Toplum

Süleyman Soylu Gündoğmuş Antalya Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title