Haberler

Bakanı Eroğlu: Bu Coğrafyada Ayakta Kalmanın Yolu Güçlü Olmak

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hakkari'deki terör saldırısında 6 asker ve 2 korucunun şehit olduğunu belirterek, "Şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmet niyaz ediyorum.

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hakkari'deki terör saldırısında 6 asker ve 2 korucunun şehit olduğunu belirterek, "Şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmet niyaz ediyorum. Bu coğrafyada ayakta kalmanın yegane yolu gördüğünüz gibi güçlü olmaktan geçiyor" dedi.

Bakan Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret için geldiği memleketi Afyonkarahisar'da, partisinin İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Ak Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Hatice Özkaldı ve Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven katıldı.

"BU COĞRAFYA AYAKTA KALMANIN YEGANE YOLU"

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olduğunu belirten Veysel Eroğlu, şöyle konuştu:

"Şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmet niyaz ediyorum, milletimizin başı sağ olsun. Hakikaten bu coğrafyada ayakta kalmanın yegane yolu gördüğünüz gibi güçlü olmaktan geçiyor. Dolayısı ile Allah'a şükür hükümetimiz şu anda güçlü, devletimiz güçlü, ordumuz ve emniyet teşkilatımız güçlü. Her zamandan daha güçlüyüz. Ama tabi bu coğrafyayı ele geçirmek için bazı düşman ülkeler hatta dost görünüp de düşman olanlar çok büyük oyunlar peşinde, hile ve desiseler peşinde. Allah'ın izniyle onlar perişan olacak. Onların silahları kendilerine dönecek. Yani biz yok etmek isteyen, silah verdiği, iyi terörist kötü terörist diye tasnif ettikleri teröristler eninde sonunda onları da vuracaktır. Bu millet Allah'ın izni ve yardımıyla o teröristleri inlerinde vurmaya devam edecektir."

MİLLİ SANAYİYE YATIRIM

Türkiye'nin terörler mücadele konusunda milli savunma sanayine yaptığı yatırımları hatırlatan Bakan Eroğlu, "Allah'a şükür hükümetimiz özellikle Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız gerçekten bu yerli ve milli sanayiye çok önem verdi. Bugün onlar olmasaydı, bakın bize paramızlar silah vermiyor, ama bir birtakım terör örgütlerine parasız ve TIR'larla silah sevk ediyorlar. İyi ki kendi milli savunma sanayimiz var. Özellikle insansız uçağımızı, Atak helikopterimizi, Altay tankımız var. Muhteşem harp gemilerimizi denize indiriyoruz. Bu milletin karşısında hiçbir güç duramayacaktır. Yani Allah bu milletle beraberdir. Atalarımızın yazdığı destanları bu kahraman millet 15 Temmuz'da gösterdi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum" diye konuştu.

Bakan Eroğlu daha sonra Afyonkarahisar'a yapılacak 5 yatırımı açıkladı. Her milli ve dini bayramda 5 müjde verdiğini kaydeden Veysel Eroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı müjdelerini Hocalar Güre Barajı, Sinanpaşa Kırka Göleti, Emirdağ Güneysaray Köyü Taşkın Koruma Tesisi, İscehisar Spor Salonu, 32 derslikli Dervişpaşa İlkokulu olarak sıralandı. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Ak Parti Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title