Haberler

Bakan Yılmaz Ödemiş'e Hayran Kaldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katıldığı Ege Sörbest Bölgesi'ndeki uçak motorları üretim fabrikasının açılış töreni için İzmir'e gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ödemiş ziyareti sonrası; “İzmir’e gelen herkes Ödemiş’in doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginliklerini görmek üzere mutlaka Ödemiş’e gelmeli” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katıldığı Ege Sörbest Bölgesi'ndeki uçak motorları üretim fabrikasının açılış töreni için İzmir'e gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ödemiş ziyareti sonrası; "İzmir'e gelen herkes Ödemiş'in doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginliklerini görmek üzere mutlaka Ödemiş'e gelmeli" dedi.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem'i makamında ziyaret ederek tebrik eden Bakan İsmet Yılmaz; "Ödemişliler çok şanslı. Belediyecilik tecrübesi ve siyasi olarak iyi diyaloglar içinde olan bir başkanları var. Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum" dedi.

AK Partili belediyeler olarak bu dönemde kentlerin coğrafi kültürünü ortaya çıkarmak, çevreye duyarlı projeler uygulamak ve sosyal belediyecilik hizmetlerini ön planda tutarak çalışma yürüteceklerini belirten Bakan İsmet Yılmaz, Ödemiş'te ki ekibin birlik ve beraberlik içinde bu hedefler doğrultusunda çok güzel projelerini gerçekleştireceğini söyledi.

Ödemiş'in tarihi, kültürü, doğal güzellikleri ve yöresel ürünleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Mahmut Badem, Bakan İsmet Yılmaz'a Ödemiş'in sembolü olan efe heykeli, ipek mendil ve iğne oyalı örtü hediye etti. Bakan daha sonra İlçe Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ile birlikte Birgi'ye giderek, İmamı Birgivi, Ulu Camii ve Çakırağa Konağı'nı ziyaret etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Gül Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title