Haberler

Bakan Yılmaz Kemaliye Şenliklerinde

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Erzincan’a geldi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Erzincan'a geldi. Bakan Yılmaz, yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen ve beraberindeki protokol üyeleri ile Et ve Süt Kurumu yatırımları, tarım ve sanayi potansiyellerinin yanı sıra Ergan Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi değerlendirildi.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın Erzincan'a yönelik desteklerini anlatan Ajans Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, Kemaliye ilçesinde yapılması düşünülen "Sırat on Fırat" projesi hakkında detaylı bilgiler vererek projenin KUDAKA Doğrudan Faaliyet Desteği programı kapsamında fizibilitesinin hazırlanmaya başladığını, bu veriler ışığında hayata geçirileceğini ifade etti.

Bakan Yılmaz, ikinci gün programında ise bu yıl 36.sı düzenlenen Uluslararası Erzincan Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği açılış programına katıldı. Açılış programında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı adına Yönetim Kurulu Başkanı Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir Bakan Yılmaz'a plaket sundu.

Saha incelemelerinde bulunmak üzere Karanlık Kanyon'a giden ve yaklaşık 500 metre yükseklikte yapılması planlanan "Sırat on Fırat" projesini yerinde inceleyen Bakan Yılmaz, söz konusu projeyi önemsediklerini ve hayata geçirilmesi hususunda gereken hassasiyeti göstereceklerini belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Akdemir Cevdet Yılmaz Kemaliye Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title