Haberler

Bakan Yılmaz'dan Çorum Valiliği'ne Ziyaret

Bakan Yılmaz'dan Çorum Valiliği'ne ziyaret Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz, "2019 yılının sonuna kadar Çorum'da iki eğitim kalmayacak"ÇORUM - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2019 yılının sonuna kadar Çorum'da tekli eğitime geçileceğini söyledi.

Bakan Yılmaz'dan Çorum Valiliği'ne ziyaret

Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz, "2019 yılının sonuna kadar Çorum'da iki eğitim kalmayacak"

ÇORUM - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2019 yılının sonuna kadar Çorum'da tekli eğitime geçileceğini söyledi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın cenazesine katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çorum Valiliğini ziyaret etti. Vali Necmettin Kılıç, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşlik ettiği ziyarette Bakan Yılmaz, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Hayırseverlerin katkısıyla devlet-millet el ele işbirliğiyle 2019 yılı sonuna kadar Çorum'da tekli eğitime geçileceğini dile getiren Yılmaz, "Buda eğitimin kalitesini artırmak için olmazsa olmaz unsurlardan birisidir. Eğitimde çok iyi bir mesafe aldık. 300 binin üzerinde yeni derslik yapıldı. 560 binin üzerinde yeni öğretmen ataması yaptık. Müfredatta çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri içerir hale getirdikten sonra evlatlarımıza bizim aldığımız eğitimden çok daha iyi eğitim vereceğiz. Türkiye'nin önü açıktır. Aydınlıktır. Bunu da eğitime borçluyuz" dedi.

Bakan Yılmaz, daha sonra Çorum'dan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cevdet Yılmaz Batman Çorum Genel Haberler

title