Haberler

Bakan Unakıtan, Pazar Günü Bursa'ya Gelecek

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın, Bursa'da Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (Askon) 3. Olağan Genel Kurul Toplantısına Katılacağı Bildirildi.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın, Bursa'da Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) 3. Olağan Genel Kurul toplantısına katılacağı bildirildi.

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca'nın da hazır bulunacağı 3. genel kurul toplantısının, 25 Mart 2007 Pazar günü saat 14.00'te, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) binasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Konuyla ilgili bilgiler veren ASKON Bursa Şubesi Başkan Vekili Nuri Narman, "Derneğimizin 3. olağan genel kurulunu, BTSO Salonu'nda görkemli bir katımla yapacağız. Maliye Bakanı Sayın Kemal Unakıtan'ın da konuk olarak katılacağı genel kurulumuzda, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Koca da hazır bulunacak. Tüm Bursa halkı, derneğimizin genel kuruluna davetlidir" dedi.

(EŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title