Haberler

Bakan Unakıtan'ın Eskişehir Temasları

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Yeniden İktidara Talip Olanların Devletin Kasasını Boşaltmak İstediklerini Belirterek, "Ne Olursa Olsun Tek Parti Hükümeti Olsun. Memleket Koalisyonda Bir Yere Gitmez" Dedi.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, yeniden iktidara talip olanların devletin kasasını boşaltmak istediklerini belirterek, "Ne olursa olsun tek parti hükümeti olsun. Memleket koalisyonda bir yere gitmez" dedi.

Eskişehir'in Alpu ilçesinde halka hitap eden AK Parti Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Bakan Unakıtan, Alpulular'a artık bir bakanları olduğunu belirterek, yürüyüşlerini bile değiştirmelerini istedi. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, AK Parti hükümetinin bütçe açıklarını kapatıp, devletin boşalan kasalarını doldurduğunu ifade ederek, "Kasa doldu ya.

'Şimdi tekrar biz iktidara gelelim' diyorlar. Tekrar kasayı boşaltmak istiyorlar. Biz bu paraları milletin menfaati için harcıyoruz. Onlar hizmet için gelmek istemiyorlar, yine götürmeyi hedefliyorlar. Daha önce kasayı boşaltan aynı adamlar. Bu millet onları gördü. Dışarıdan döviz bularak mazotu ülkeye getiremeyenler, şimdi mazotu 1 YTL'ye indirmeyi vaat ediyorlar" diye konuştu.

"Ülkeyi maceralara sürükleyecek kimselere imkan vermeyin" diyen Unakıtan, şunları söyledi:

"Huzur, güven, kalkınma nerede? Hizmeti kim getirecek? Ne olursa olsun, tek parti hükümeti olsun. Sakın, memleket koalisyonda bir yere gitmez. Ona göre kararınızı verin."

Bakan Unakıtan, eşi Ahsen Unakıtan ile AK Parti milletvekili adayları ve beraberindekiler, Alpu Kaymakamı Tarık Bahadır ile Belediye Başkanı Mustafa Gökçe'yi ziyaret ettikten sonra Bozan beldesine hareket etti.

(OÖ-İHS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title