Haberler

Bakan Unakıtan'dan Eskişehirli Şehit Ailesine Ziyaret

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Bir Ay Önce Hakkari'de Terör Örgütüyle Girdiği Çatışmada Şehit Olan Piyade Astsubay Soner Özübek'in Eskişehir'de Yaşayan Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, bir ay önce Hakkari'de terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Soner Özübek'in Eskişehir'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Soner Özübek'in Şeker Mahallesi Kırım Caddesi üzerindeki evine gelen Bakan Unakıtan, şehit astsubay Soner Özübek'in babası Tuncer Özüpek, annesi Cemile Özüpek, kız kardeşi Gamze Özüpek ve askerlik görevini yaptığı Hakkari'de 3 ay önce kardeşinin şehit edilmesiyle terhis edilen ağabeyi Serdar Özübek'e taziye ziyaretinde bulundu. Özüpek ailesinin yaşadığı acıyı paylaştıklarını belirten Bakan Unakıtan, ''Türk milleti huzurlu yaşıyorsa, bu ülke için canını seve seve veren şehitlerimiz sayesindedir. Bütün

ulus olarak bu vatan için her şeyi yapmaya hazırız. Bu vatan kolay kazanılmadı. Hepimizin içi yanıyor" dedi.

Terör örgütünün sonunun geldiğini ifade eden Unakıtan, "Sonları geldiği için sağa sola saldırıp duruyorlar. Bunların üstesinden geleceğiz. Daha fazla canın yanmasını istemiyoruz. Allah sabırlar versin. Bizim inancımız odur ki, şehitler ölmez" diye konuştu.

Ziyarete Unakıtan'ın yanı sıra Vali Kadir Çalışıcı, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Murat Mercan ve Nedim Öztürk de katıldı.

(HÖ-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title