Haberler

Bakan Tüzmen, Mersin'de Seçim Çalışmalarına Başladı

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Mersin'de Seçim Çalışmalarına Başladı.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Mersin'de seçim çalışmalarına başladı.

İlk olarak Tarsus ilçesini ziyaret eden Bakan Tüzmen ve beraberindeki Mersin milletvekili adayları, Çamtepe Gişeleri'nde kurban kesilerek karşılandı. Tarsus Kaymakamlığı önünden partisinin ilçe binasına kadar mehteran takımı eşliğinde yürüyen Tüzmen, ilçe binasında partilileriyle kısa bir görüşme yaptı. Ardından seçim otobüsünün üzerine çıkarak partililerini selamlayan Tüzmen, Gaziantep için yaptıklarını önümüzdeki dönemde Mersin için yapacağını söyledi. Tarsus için "7 T" formülünü açıklayan Tüzmen,

bunun ticaret, tarım, turizm, taşımacılık, teknoloji, Tüzmen ve Tarsus olduğunu söyledi. Tarsus'a uluslararası havaalanı yapacaklarını belirten Tüzmen, "Tarsus'ta tarımı canlandırmak için üzüm üreticileri ve narenciye üreticilerine destek vereceğiz. Gaziantep'te yaptığımız gibi Tarsus'ta da ihracat rekoru kıracağız. Tarsus'ta turizmi canlandıracağız. Bu kapsamda Mersin'i de ticaret merkezi yapacağız" dedi.

Mersin milletvekili adaylarıyla partilileri selamlayan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, daha sonra Mersin'e geçti.

(EY-MT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title