Haberler

Bakan Tüzmen'in Gaziantep Temasları

3. Irak Uluslararası Fuarı'nın açılışına katılmak üzere Gaziantep'e gelen Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, açılışını yaptığı fuarda Iraklı bakanlarla stantları gezdi.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde ziyarete açılan fuarda Irak Ticaret Bakanı Abdulfalah Hasan El Sudani, Irak İnşaat Bakanı Byan Dizayee, Irak Su Kaynakları Bakanı Abdullatif Reşit, Irak Ticaret ve Sanayi Federasyonu Başkanı Jaafar Al Hamdani, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Aslan ve çok sayıda Türk ve Iraklı iş adamı ile stantları gezen Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, silah firmalarına büyük ilgi gösterdi.

Tüzmen, sergilenen silahları alarak bir süre inceledi ve nişan aldı. Tüzmen'in silahla nişan alması sırasında basın mensupları ile Bakan Tüzmen arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Bakan Tüzmen ve Irak Ticaret Bakanı El Sudani, basketbol topu ile atış da yaptı. Bakan Tüzmen ve beraberindekiler, daha sonra dinlenmek için kaldıkları otele geçtiler.

(OÇ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title