Haberler

Bakan Tüzmen'den Mersin İdmanyurdu'na Futbolcu Desteği

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Seçim Çalışmaları Kapsamında Mersin İdmanyurdu Kulübü'nü Ziyaret Ederek Başkan Hamit İzol ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Görüştü. Ziyarete Gelirken Yanında Gaziantepspor Paf Takımı'nda Gol Kralı Olan Metin İmece'yi de Getiren Bakan Tüzmen, Bu Futbolcunun Bundan Sonra Mersin İdmanyurdu'na Emanet Olduğunu Söyledi.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, seçim çalışmaları kapsamında Mersin İdmanyurdu Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyarete gelirken yanında Gaziantepspor PAF Takımı'nda gol kralı olan Metin İmece'yi de getiren Bakan Tüzmen, bu futbolcunun bundan sonra Mersin İdmanyurdu'na emanet olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hamit İzol, "Futbolcu için teşekkür ediyoruz. Mersin İdmanyurdu'nu tarihinde ilk kez bir 'bakan' ziyaret ediyor ve o da sizsiniz. Bu bizim için büyük bir onur ve gururdur. Eğer siz buraya gelip bizi ziyaret ediyorsanız, demek ki biz doğru yoldayız" dedi.

Diğer siyasi parti milletvekili adaylarının mahalle muhtarlarından çöp toplayanlara kadar herkesi ziyaret ederken, Mersin İdmanyurdu'nu es geçtiklerini hatırlatan Başkan İzol, "Mersin İdmanyurdu camiası sizin verdiğiniz bu desteğin değerini bilecektir. Mersin İdmanyurdu'na yaptığınız ve yapacağınız desteklerden dolayı şimdiden kulüp adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bakan Tüzmen, Mersin İdmanyurdu onursal üyeliği için hazırlanan mukaveleye imza atarken, Başkan İzol da Bakan Tüzmen'e üzerinde Bakan Tüzmen'in isminin yer aldığı 33 numaralı Mersin İdmanyurdu forması hediye etti.

Bakan Kürşad Tüzmen'e Mersin İdmanyurdu'nun 850 bin YTL borcu ve tesis eksiği olduğunu anlatan Başkan Hamit İzol, Tüzmen'den destek istedi.

Bakan Tüzmen ise, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Mersin Limanı'nı alan AKFEN Grubu Başkanı Hamdi Akın'ı telefonla arayarak, Vali Aksoy'dan ve Başkan Özcan'dan tesis konusunda, Hamdi Akın'dan ise borçların ödenmesinde yardımcı olmaları noktasında takıma hassasiyet göstermelerini istedi. Bakan Tüzmen, Devlet Bakanı Beşir Atalay'ı da arayarak, Başbakanlık Fonu'ndan Mersin İdmanyurdu'na destek verilmesi için görüşmede bulunacağını ifade etti.

(ÖT-MT-İY-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title