Haberler

Bakan Soylu: Sözde Herekol Karargahı çöktü (2)

Güncelleme:

BAKANLIK: 2'Sİ GRİ LİSTEDEİçişleri Bakanlığı, Siirt'te etkisiz hale getirilen teröristlerden 2'sinin Gri listede yer aldığı, birinin ise sözde cephe sorumlusu olduğunun tespit edildiğini duyurdu.

BAKANLIK: 2'Sİ GRİ LİSTEDE

İçişleri Bakanlığı, Siirt'te etkisiz hale getirilen teröristlerden 2'sinin Gri listede yer aldığı, birinin ise sözde cephe sorumlusu olduğunun tespit edildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, iç güvenlik operasyonları kapsamında; Siirt Herekol kırsalında, İl Jandarma

Komutanlığı koordinesinde devam eden operasyonda, etkisiz hale getirilen 5 teröristten 2'sinin terörden arananlarda 500 bin TL'ye kadar ödülle Gri listede yer aldığının tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada "Gri listede yer alan teröristlerden birinin sözde Herekol Cephe YJA- Star sorumlusu 'Beritan Van' kod adlı Nahide Timur olduğu, diğerinin sözde Herekol Cephe YJA- Star takım sorumlusu 'Serhildan' ve 'Evrak' kod adlı Dilan İlhan olduğu tespit edilmiştir. Etkisiz hale getirilen bir diğer teröristin ise, sözde Herekol sorumlusu 'Sidar Kamışlı' kod adlı terörist olduğu belirlenmiştir" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Siirt Herekol kırsalında, İl Jandarma  Komutanlığı koordinesinde, 29 Mayıs tarihinde başlatılan hava destekli operasyonda, Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando, Polis Özel Harekat ile güvenlik korucularından oluşan birliklerce 2 terörist ölü olarak ele geçirilmişti. Bugün devam eden operasyonda, bölgeye yeni birlikler sevk edilmiş, yapılan takip sonucu 3 terörist daha etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle son 2 günde Siirt Herekol kırsalında 5 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Operasyonda çok sayıda mühimmat, örgütsel döküman ve örgütsel haberleşmeyi sağlayan büyük telsizler ile şu ana kadar yaklaşık 4 ton gıda malzemesi ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir" ifadelerine yer verildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title