Haberler

Bakan Soylu: Sistemi Değiştirme Zamanıdır (3)

BAKAN SOYLU, TRABZON ŞEHİR MÜZESİ'Nİ AÇTIİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Oltan Vakfı tarafından Trabzon'a kazandırılan Şehir Müzesi'nin açılış törenine katıldı.

BAKAN SOYLU, TRABZON ŞEHİR MÜZESİ'Nİ AÇTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Oltan Vakfı tarafından Trabzon'a kazandırılan Şehir Müzesi'nin açılış törenine katıldı. Müzelerin kentlerin hafızası olduğunu belirten Bakan Soylu, "Şehrimize yıllarca Merkez Bankası olarak hizmet vermiş bu güzel mekan artık Trabzon Şehir Müzesi olarak hizmet verecek. Müzeler şehrin hafızası demektir. Gençlerimize ve yarınlarımıza, nereden geldiğimizi, ne için yaşadığımızı ve gelecekte nerede olacağımızı anlatan önemli mekanlardır" dedi,  hayırlı olması dileğinde bulundu.

BU MİLLETE İTİMAT EDİN

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Soylu,  "Önemli bir karar aşamasındayız. Bu millete itimat ediniz. Bu milletin terazisi kuyumcu terazisi gibidir. 1 gram eksik, 1 gram fazla tartmaz. Doğru tartar. Millet adına, hak adına ve adalet adına tartar. Ana muhalefet partisi yüzde 24, 25. Niye? Millete ihtiyacı yok. Peki siyasi gerginlik ve kutuplaşma nerede? Yeni sistem herkesin millete inanç duyduğu bir hali ortaya koyacak. Yüzde 50 alacak ki iktidar olsun. Bunun için, 'onu, bunu, şunu beğenmedim' deme lüksünüz yok. İnsanları ideolojilerine göre, kimliklerine göre ayrıştıran bir anlayış değil. Elinde projen olacak, hizmetin olacak. İnsanlara gittiğinde '2023, 2053 ve 2071' diyeceksin, 'Gelecek Türkiye'si' diyeceksin. Bu yeni sistem siyasi kutuplaşmaların, siyasi kavgaların değil uzlaşmanın ve hizmet anlayışının 21'inci yüzyılda Türkiye'yi büyüteceği alanın adı olacaktır. 'Parlamento zayıflayacak' diyorlar. Aksine daha da güçlenecek. Bunu söyleyenler siyasetten de, devlet yönetiminde de, demokrasiden de anlamıyor."

Bakan Soylu ve beraberindekiler daha sonra da kurdela keserek, kentin tarihiyle ilgili görsellerin yanı sıra coğrafi işaretler ve tarihi eserlerin de yer aldığı Trabzon Müzesi'nin açılışını yaptı. Bakan Soylu müzeyi gezerek sergilenen eserleri yakından inceledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Merkez Bankası Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title