Haberler

Bakan Soylu, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı binasını hizmete açtı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gelerek 23. Piyade Tümen Komutanlığı içinde yeni yapılan Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı binasını hizmete açtı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gelerek 23. Piyade Tümen Komutanlığı içinde yeni yapılan Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı binasını hizmete açtı.

Açılış duasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka açılış kurdelesini kesti.

Açılışta konuşan Bakan Soylu, binanın yapımına 9 Haziran'da başlanıldığını ve 11 Kasım'da da hizmete girdiğini söyledi. Bakan Soylu, "Başta Jandarma Bölge Komutanımıza, valimize, alay komutanımıza teşekkür ediyoruz, onların çalışması sonucu oldu. Çok kısa bir süre içinde bin 500 metrekarelik tabana oturan, tam da bizim ihtiyacımızı karşılayan, mimarisinin hakikatten çok güzel olduğu bu çalışmayı tamamına erdiğini görmek, bizim için bir bahtiyarlıktır. Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlarıma şükranlarımızı sunuyoruz. Allah güzel oturmak, hayırlı oturmak nasip etsin. İçinde amirlerimizin ve komutanlarımızın hayırlı kararlar, memleketimiz için güzel kararlar alınmasını nasip etsin" dedi.

Açılışın ardından Bakan Soylu ve beraberindeki heyet Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı binasını gezdi. Bakan Soylu, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu'ndan Şırnak ile ilgili bilgi aldı.

Bakan Soylu daha sonra Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Jandarma Şırnak Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title