Haberler

Bakan Soylu: "(Deniz Baykal'a) İçişleri Bakanı Olarak Söylüyorum.

Bakan Soylu: "(Deniz Baykal'a) İçişleri Bakanı olarak söylüyorum.

Bakan Soylu: "( Deniz Baykal'a) İçişleri Bakanı olarak söylüyorum. Yüreğin yetiyorsa İçişleri Bakanlığı'na gel. Kemal Kılıçdaroğlu'yla sana kaset kumpasını kim kurdu gösterelim"

RİZE - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin top yekün devam ettiğini belirterek, "Şu anda 30'un üzerinde operasyon var. Arkadaşlarımız birazdan açıklayacak. Yaklaşık 700 PKK ve KCK'lı teröristin şehir bağlantıları tespit edildi ve hepsi gözaltına alındı" dedi.

Sabah saatlerinde özel uçakla Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, parti otobüsüne binerek bir dizi programa katılmak üzere Rize'ye hareket etti. Rize'de oluşturulan kontrol noktasındaki polislerle selamlaşan Bakan Soylu, narkotik köpeği Hektor'u severek, polislerle fotoğraf çektirdi. Rize'deki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Bakan Soylu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, açıklamalarına tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Aynı şaşkınlıkları devam ediyor. Aynı öfkeleri, kinleri devam ediyor. Ne kadar gizlemeye çalışırlarsa çalışsınlar aynı garezleri devam ediyor. Deniz Baykal'ı gördünüz. Deniz Baykal, sana söylüyorum; ben İçişleri Bakanıyım. Sen referandumla uğraşacağına sana tuzak kuranlara ait bir, iki cümle söyle de milletin gönlü rahatlasın yahu. Kendisini savunamayan bir adamdan memlekete ne fayda gelir? Haydi söyle. Ben söyleyeyim. İçişleri Bakanı olarak söylüyorum. Yüreğin yetiyorsa İçişleri Bakanlığı'na gel, Kemal Kılıçdaroğlu'yla sana kaset kumpasını kim kurdu gösterelim. Onların elinin altında oyuncak olmayın ve bu millete ayıp etmeyin. İftira atmayın. Senin aklın bu saate kadar bu işlere ermemişse, peygamber efendimizi alet edecek, bu işlerle ilgili de konuşacak hale düşmemeni isteriz. Ayıptır. Kutsallar üzerinde değerlendirmelere gitmemeni isteriz. Bu yanlıştır" dedi.

Bakan Soylu, şehit aileleriyle bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 18 Mart Çanakkale Zaferi 102. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 'Şehitleri Anma' yemeğine katıldı. Şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelen Bakan Soylu, sadece teröristlerle değil terörizmle de mücadele ettiklerini kaydederek, "Bu terör belasıyla yaşamak, ülkede yaşayan hiçbir ferdi için kabul edilebilir, razı gelinebilir bir şey değildir. Sizlere şunu söylemek isterim; Kıymetli Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Başbakanımızın direktifleriyle, milletvekili arkadaşlarım, bakan arkadaşlarım ve askeri, polisi, güvenlik korucusu hep birlikte mücadele ediyor. Terörle mücadelede ülkem bugün hiç olmadığı kadar sona yaklaşmıştır. 'Girilmez' dediklerini bütün inlerine girilmiştir. Evlatlarımız ne kar ne de soğuk dinlemektedir. Eksi 30 derecede operasyon yapan, nöbet bekleyen o gençlerimizin gözlerindeki kararlığı, inancı ve inadı her birinizin görmesini isterdim. Kişisel kanaatim odur ki; bu evlatlarımız orada hepinizin dualarıyla bir muhafazayla karşı karşıyadır. Askerimiz, polisimiz, jandarmamız hep birlikte omuz omuza bu mücadeleyi vermektedir. Çok şükürler olsun büyük ve zengin bir devletimiz var. Terörle mücadelede hiçbir eksiklik hissettirmeyen bir devletimiz var. Sadece teröristle değil terörizmle de mücadele etmekteyiz. En kısa sürede Türkiye bu meselenin üstesinden gelecek ve bu ülkenin bütün yaylarında, bütün sokaklarında ve bütün evlerinde huzur hakim olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu Deniz Baykal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title