Haberler

Bakan Şimşek, Gaziantep'de Hastane Açılışına Katıldı

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Sağlık Alanında Türkiye'nin Hızlı Bir Atılım İçinde Olduğunu Söyledi.

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, sağlık alanında Türkiye'nin hızlı bir atılım içinde olduğunu söyledi.

Gaziantep'te İpek Yolu üzerinde yapımı tamamlanan ve 157 yatak kapasiteli olan Medical Park Hastanesi'nin açılışına Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, sağlık alanında Türkiye'nin hızlı bir atılıma girdiğini ifade ederek, "Özel sektörün üzerindeki yükleri kaldırarak, hizmetlerin önünü açıyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet vermeye çalışan özel hastaneler rekabet ortamı sayesinde sağlık alanını geliştirmektedir" dedi.

Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba ise, sağlık alanında teknolojiyi takip ederek en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, "Gelişmiş dijital anjiyografi ve elektrofizyoloji laboratuvarları ile hizmet veren Medikal Park Gaziantep Hastanesi, geniş yoğun bakım üniteleriyle de bölgedeki sağlık hizmetlerine yeni bir soluk katıyor. Hastanemiz hepsi alanında uzman 43 doktor, 78 hemşire, toplam 280 personelle tam 23 uzmanlık alanında Gaziantep ve bölge halkını en kaliteli sağlık hizmetiyle buluşturmayı hedefliyor" diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Bakan Şimşek ve beraberindekiler, hastanenin açılışını gerçekleştirdi. Hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Şimşek, hastalara çikolata ikramında bulunurken, yakınlarına da özel hastanelerde verilen hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu.

(HD-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title