Haberler

Bakan Selçuk "Çocuklar Üşümesin" Dedi, Konuşmasını Yarıda Kesti

Güncelleme:

Burdur'da toplu açılış törenine katılan Bakan Selçuk, havanın soğuk olmasından dolayı konuşmasını kısa tuttu. Selçuk, "Ciddi bir rüzgar var. İkide bir çocuklara bakıyorum üşüyorlar mı diye. Onları bekletmemek adına konuşmama son vermek istiyorum" dedi.

Burdur'da toplu açılış törenine katılan Bakan Selçuk havanın soğuk olmasından dolayı çocukların üşümemesi için konuşmasını kısa tuttu. Selçuk, "Ciddi bir rüzgar var. Fazla uzatmak istemiyorum. İkide bir çocuklara bakıyorum üşüyorlar mı diye. Onları bekletmemek adına konuşmama son vermek istiyorum" dedi.

AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Burdur'da temaslarını devam ettiren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binası, Necip Fazıl Kısa Kürek Konferans Salonu, Şirinevler Anaokulu ve 50 kişilik yemekhaneden oluşan toplu açılış törenine katıldı. Törende, saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından minikler tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı.

"EĞİTİM SİSTEMİNİN BAŞARI HİKAYESİ OLMASINI HEDEFLİYORUZ"

Burdur'un eğitimdeki başarı hikayelerini uzun uzun anlatmanın mümkün olduğunu belirten Selçuk, Türkiye'yle değil dünyayla yarıştıklarını söyledi. Çok daha ileri hedeflere ihtiyaç olduğunu dile getiren Bakan Selçuk şu ifadeleri kullandı:

"Bunu yapabilmek için ideallerimizin, inancımızın, hayallerimizin olması lazım. Eğer bunlar varsa çok daha ileri noktalara ulaşmak zor değil. Bugün Antalya'dan buraya geldik. Ankara'nın selamını getirdik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde eğitimde vizyon 2023 programı açıkladık. Bu program çerçevesinde Türkiye'nin eğitim sistemini başarı hikayeleri olmasını hedefliyoruz. Şehir şehir dolaşıyoruz. İlk geldiğimiz yer Burdur. Öncelikle dikkate aldığımız şehirlerden bir tanesi. Bütün halkımızın, öğretmenlerimizin büyük desteklerine ihtiyacımız var. Burada yapılan tesisler eğitim alt yapısının mükemmel hale gelmesini sağlıyor."

BAKAN SELÇUK, ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN DİYE KONUŞMASINI KISA TUTTU

Havanın rüzgarlı olduğunu vurgulayan Selçuk, "Ciddi bir rüzgar var. Fazla uzatmak istemiyorum. İkide bir çocuklara bakıyorum üşüyorlar mı diye. Onları bekletmemek adına konuşmama son vermek istiyorum" dedi.

Bakan Selçuk'un konuşmasının arsından açılış törenine geçilerek kurdele kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ziya Selçuk Selçuk Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title