Haberler

Bakan Şahin, Gaziantep'te

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Araban ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Araban ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı.

Araban Belediye Parkı'nda düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Bakan Şahin, Türkiye'nin son 10 yılını değerlendirerek yaptıkları hizmetleri anlattı. Meclisin temmuz ayında tatile girdiğini ve kendilerinin de bu tatil döneminde yaptıkları hizmetleri vatandaşa anlattıklarını aktaran Şahin, 10 yıldır büyük bir gayret ve azimle çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Şahin, şunları kaydetti:

"Sizlerle beraber et ve tırnak olmamızdan dolayı, yüce Mevlam bize yardım etti, ülkemize yardım etti, ülkemizin önünü açık etti. Yola çıkarken söylediğimiz bir şey vardı. Bu ülkeyi tam adalet ve tam kalkınma içerisinde yöneteceğiz. Güveni ve istikrarı sağlayacağız. Ülkenin kaynaklarını ülkenin halkı için kullanacağız dedik. Yani halkımız için halkımızla beraber sorunları çözeceğiz dedik."

Bu sürede ekonomik kalkınmada önemli yol kat edildiğini, Türkiye'nin son 10 yılda dünyanın en hızlı büyüyen ilk 3 ekonomisinden birisi olduğunu anlatan Şahin, kişi başına düşen milli geliri 3 bin 500 dolardan 10 bin 500 dolara çıkardıklarını belirtti.

Devletin borçlanma faizini yüzde 65'lerden yüzde 8'lere düşürdüklerini dile getiren Şahin, "Halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek şekilde planlamamızı yaptık" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin ile Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve partililer ile muhtarlar katıldı.

Bakan Fatma Şahin ve beraberindekiler buradaki toplantının ardından Araban-BOTAŞ PS4 Pompa İstasyonu lokalinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Muhabir: Orhan Çiçek - Kemal Karagöz

Yayıncı: İsmail Fidan - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

fatma şahin gaziantep araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title