Haberler

Bakan Şahin'den Filenin Sultanları'na Uğurlama

- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Japonya'daki Dünya Şampiyonası'na Katılacak Olan (A) Milli Bayan Voleybol Takımı'nı Uğurladı.

- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Japonya`daki Dünya Şampiyonası`na katılacak olan (A) Milli Bayan Voleybol Takımı`nı uğurladı.

Yolculuk öncesi Yeşilyurt Kulübü`nün Milli Takım`a kulüp binasında verdiği yemeğe katılan Bakan Şahin, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcularla sohbet ederek, Dünya Şampiyonası için başarı dileklerini iletti.

Bakan Şahin, burada yaptığı açıklamada, Milli Takımın Dünya Şampiyonası Finalleri`ne katılma imkanı elde etmesinin büyük bir başarı olduğunu ve ¨Filenin Sultanları¨nın Japonya`da Türkiye`yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

(A) Milli Erkek Basketbol Takımı`nın da Japonya`da Dünya Şampiyonası`nda mücadele ettiğini hatırlatan Bakan Şahin, ¨Erkek basketbolcularımız şampiyonadaki mücadele azimleriyle takım ruhunu en iyi şekilde sahaya yansıtarak önemli bir başarıya imza attılar. Voleybol Bayan Milli Takımımızdan da madalya bekliyorum. Kendilerinin de bu inanca sahip olduğunu biliyorum. Onlara üstün başarılar diliyorum. İnşallah Japonya`da başarılarıyla yeni bir bayram yaşatacaklar¨ şeklinde konuştu.

Yemeğe, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ve Yeşilyurt Kulübü Başkanı Levent Gökçe de katıldı.

13 yaşındaki kızı Büşra`yı da yanında yemeğe getiren Bakan Şahin, kızını voleybolcularla tanıştırdı. Şahin`in TED Ankara Koleji`nde eğitim gören kızı Büşra`ya, Yeşilyurt Kulübü Başkanı Gökçe, takımlarının formasını hediye etti.

Sporcularla vedalaşan Mehmet Ali Şahin, Japonya yolculuğu öncesi özel hazırlattığı bir tepsi cevizli ¨Sütlü Nuriye¨ tatlısını da ikram etti.

Öte yandan, yemeğin ardından Bakan Şahin ve beraberindekiler (A) Milli Bayan Voleybol Takımı ile birlikte basın mensuplarına fotoğraf verdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title