Haberler

Bakan Şahin, Antalya'da Semt Pazarlarını Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, En Çok Mülk Satışının CHP'nin İktidar Olduğu Dönemlerde Gerçekleştiğini Söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, en çok mülk satışının CHP'nin iktidar olduğu dönemlerde gerçekleştiğini söyledi.

Seçim çalışmalarına ilçeler ve beldelerde devam eden AK Parti Antalya milletvekili adayı, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kumluca'da semt pazarlarında esnafla bir araya gelen Bakan Şahin, yaş sebze ve meyvede dünyaya adını duyuran bölge halkını tebrik etti. Sevgi gösterileriyle ve her tezgahta alkışlarla karşılanan Bakan Şahin, vatandaşın sıkıntılarını dinleyerek, problemlerin giderilmesi için gerekli

çalışmaların yapılacağını belirtti.

Kumluca'daki pazar ziyaretinin ardından Finike'ye geçen Şahin, ilçe girişinde AK Parti bayraklarıyla donatılmış 100'den fazla araç konvoyu ve davul-zurnayla karşılandı. Finike'de çarşı esnafını gezen Şahin, daha sonra Turunçova beldesine giderek pazar esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Bakan Şahin, bir kahvede düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti. Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Bakan Şahin, "Öncelikle ürettiğiniz yaş

sebze ve meyve ile bölgemizi dünyaya tanıttığınız ve dünyanın en kaliteli narenciyesini yetiştirdiğiniz için size teşekkür ederim. Bu konuda size ne kadar destek versek azdır. Ama bazı köylerimizdeki sulama sorununu ortadan kaldırmak amacıyla Kapı Çayı Barajı ile ilgili beklentilere cevap vermek için çalışmaları başlattık. Tekrar geldiğimizde buranın temelini atacağız. Finike'de spor yapan gençlerin daha modern tesislerde çalışması için spor salonumuzun temelini attık, bu yıl sonuna kadar bitecek inşallah"

dedi.

AK Parti iktidarında duble yol atağı başlatıldığını belirten Bakan Şahin, "Karadeniz sahil yolunu, 20 yıldır bir türlü yapılamayan Bolu Dağı yolunu yaptık. Şimdi ise hedefimiz, çift gidişli gelişli Akdeniz sahil yolunu hayata geçirmek" diye konuştu.

Konuşma yaptığı sırada bir siyasi parti aracının müziğin sesini açması üzerine konuşmasını kesen Bakan Şahin, "Biz iyi niyetlerle yola çıktık. Bizi hiçbir siyasi partiyle, genel başkanına sataşırken, tartışırken, kavga ederken görmeyeceksiniz. Bizim onlarla kavga etme lüksümüz yok. Biz kavga edeceğiz, ama sadece halkımızın sorunlarıyla kavga edeceğiz. Meyve veren ağacı taşlarlar, bizi de taşlıyorlar" dedi.

Muhalefet partilerinin AK Parti'yi yabancıya mülk satışı konusunda haksız eleştirilerde bulunduğunu belirten Bakan Şahin, ancak en çok mülk satışının CHP'nin iktidar olduğu dönemlerde gerçekleştiğini söyledi. Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yabancılara mülk satıyorsunuz diyorlar, bu durum Osmanlı döneminden beri var. Ayrıca yabancılara mülk satımı en çok 1961'de rahmetli İsmet İnönü'nün döneminde yapılmıştır. Eğer biz onlara burada mülk edindirmezsek, bizim vatandaşlarımız onların memleketinde ne yapacak? Onlar burada 55 bin mülk satın almış. Sadece Almanya ve Hollanda'daki vatandaşlarımızın ise 200 bin mülkü var. Yabancılar buraya ne bayrağını dikiyor ne de asker gönderiyor. Sadece bir daire satın alıyor. Şimdiye kadar ülkemiz

milletlerarası yarışta ön sıralarda olmalıydı. Biz yaptık, yapıyoruz ve yapacağımız çok işler var. Eğer bize 'Durmak yok yola devam edin' derseniz yolumuz ilerleyecek. Hedefimiz Atatürk'ün hedef gösterdiği gibi ülkemizi çağdaş uygarlığın önüne geçirmek."

(AT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title