Haberler

Bakan Şahin Antalya'da

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Olarak 'Güzel Ülkenin Güzel İnsanlarına' Hizmet Etmek İçin Yola Çıktıklarını Belirterek, "2013 Yılında Türkiye'yi Dünyanın En Çok Kalkınan 10 Ülkesi Arasına Sokmak İstiyoruz. Türkiye Buna Layıktır" Dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti olarak 'güzel ülkenin güzel insanlarına' hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, "2013 yılında Türkiye'yi dünyanın en çok kalkınan 10 ülkesi arasına sokmak istiyoruz. Türkiye buna layıktır" dedi.

Antalya'dan milletvekili adayı olan Şahin, diğer milletvekili adayları ve partililerle tanışmak için Antalya'ya geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Şahin'in oturduğu masanın üzerine, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şahin tarafından muz salkımı konuldu. "Muzu koyduğunuza göre bunun bir sebebi var" diyen Şahin, tüm ısrarlara rağmen muz yemeyerek, "Şimdi biz bunu yemeye başlarsak, 'Siyasiler ve yöneticiler muzları yiyorlar, arta kalanları da vatandaşlara veriyorlar'

derler. Muzları önce misafirlere ikram edelim, artan olursa biz yeriz" dedi. Daha sonra partililere hitaben bir konuşma yapan Şahin, bundan sonra Antalya'nın her köşesiyle ilgileneceğini söyledi. Bunun sorumluluğunu omuzlarında hissettiğini kaydeden Şahin, "Antalyalı değilim ama sizlerle gönül birliğim var. Sizlerden biri olmaya gayret edeceğim. Lütfen beni kendinizden birisi olarak kabul edin. AK Parti olarak güzel ülkemizin güzel insanlarına hizmet etmek için yola çıktık. Şimdiki hedefimiz 2013 yılı. 2013

yılında Türkiye'yi dünyanın en çok kalkınan 10 ülkesi arasına sokmak istiyoruz. Türkiye buna layıktır" şeklinde konuştu.

Antalya spor'un 2. Lig'e düşmesinin üzüntüsünü yaşadığını belirten Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i de yanına çağırarak, "Antalya, spor turizmiyle Türkiye'nin önde gelen bir kentidir. 2010 yılında yapılacak olan Dünya Basketbol Şampiyonası'nın bir ayağı da Antalya'da gerçekleştirilecek. Bugüne kadar hep sen beni zorladın. Bundan sonra ben seni zorlayacağım. Antalya, spor turizminin merkezi olacaksa, mutlaka Süper Lig'de takımı olmalı. Bunu spordan sorumlu bir bakan olarak değil,

milletvekili adayı olarak söylüyorum. Bunu hep birlikte başaracağız. Antalyaspor, Raşit Çetiner'le anlaşmış. Raşit hoca, 2. Lig'den hangi takımı aldıysa 1. Lig'e çıkaran bir hocadır. Ben de kendisine elimden gelen yardım ve hizmeti yapacağım" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Şahin, Irak'ın Türkiye'ye verdiği notayla ilgili olarak, "Bu konuyla ilgili değerlendirmeleri, Dışişleri Bakanı veya başbakanımız yapar. Onlarla konuşup bir değerlendirme yapmadan açıklama yapmam doğru olmaz" dedi. Milletvekili olduktan sonra Turizm Bakanı olup olmayacağıyla ilgili sorulan bir soruya ise Şahin, "Seçimler yapılır, AK Parti yeniden iktidar olursa, kimin bakan olacağına başbakan karar verir, ben veremem" yanıtını verdi.

"Antalya'dan aday olmanızı kim istedi?" sorusu üzerine de Şahin, şunları söyledi:

"Antalyalı arkadaşlarımızın talebi oldu. Aynı zamanda sayın başbakanımızın da bu konuda direktifleri oldu. İkisi çakıştı. Ben de böyle bir talep karşısında Antalyalılar'la birlikte olmayı tercih ettim."

(ATA-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title