Haberler

Bakan Şahin, Akpınar Belediyesi Kültür Evinin Açılışını Yaptı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'da Akpınar Belediyesi Kültür Evinin açılışını yaptı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'da Akpınar Belediyesi Kültür Evinin açılışını yaptı.

Bakan Şahin, açılış öncesi Akpınar beldesine Özel Harekat Müdürlüğü'ne bağlı skorski helikopter ile Akpınar beldesinde boş bir araziye iniş yaptı ve beldede bekleyen vatandaşlarla selamlaştı. Şahin, daha sonra Akkuş ilçesine bağlı Akpınar Beldesi Kültür Evi'nin açılışını yaptı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Bu şekilde doğa ile iç içe yaşayarak, doğaya mahkum olmayarak, kıt bütçelerle, bulunduğu yerlere bu tür yatırımları yapmak bizi daha çok sevindiriyor ve heyecanlandırıyor. Akpınar beldesine her gelişimizde bir şeylerin değiştiğini görüyoruz. Bugün havadan geldiğimizde Akpınar'ı daha güzel gördük. Alt yapı hizmetleri itibariyle yapılmış gördük. Önümüzdeki gelişimizde de anayolların ve caddelerin yapıldığını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Akpınar beldesinin zor bir yer olduğunu ifade eden Bakan Şahin, "Biraz önce Pazar yerine indiğimizde patlıcanın kilosunu sorduğumda 1,5 TL dediler. Halbuki ben geçen hafta Sakarya'da sorduğumda 95 kuruşlardaydı. Ama burada 1,5 TL. Buranın hizmet ve yatırım maliyeti daha ağır. İmkanlar kısıtlı maliyetler ister istemez daha yüksek. Bu nedenle ben başkanımızı ve onunla birlikte çalışan Akpınar beldesinin insanlarını takdir ediyor ve saygı duyuyorum. İnadına Akpınar beldesini sahiplenmek ve güzelleştirmek için Ordu'nun bir cazibe noktası olarak oluşturmaya çalışıyoruz. Amacımız ve gayretimiz budur. Bizim için yerin ve şehrin büyüklüğü ve küçüğü yoktur. Bir tek insan da olsa, orası bizim için değerlidir. Akpınar beldesi bizim için değerlidir. Biz altın Ordu'yu bu küçük nakışlarla yapacağız. Güzelleşen gelişen Akpınar'lar Ordu'nun gelecekteki güzellik köşeleri olacaktır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İdris Naim Şahin Fatma Şahin Akpınar Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title