Haberler

Bakan Pepe'den Körfez Çıkarması

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Kocaeli'nde Körfez Sanayi Sitesi Esnafını Dinledi.

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Kocaeli'nde Körfez Sanayi Sitesi esnafını dinledi.

Körfez Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen toplantıya Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin yanı sıra Vali Gökhan Sözer, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Bünyamin Karaca, İZAYDAŞ Genel Müdürü Bilal Şengül, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf, Körfez Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Gürfidan ve sanayi esnafları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, AK Parti Hükümeti'nin iş başına geldiği günden itibaren sanayi kesimine her alanda büyük destek verdiğini söyledi. Pepe, küçük, orta ve büyük ölçekli sanayi kesimine hükümetin Halk Bankası'ndan kredi kullandırdığını ve kullandırmaya devam ettiğini ifade etti.

Bakan Pepe konuşmasında, "Bizden önceki dönemleri de biliyorsunuz. Kim çıkıp da diyebilir ki 2002 yılını ve öncesini mumla arıyoruz? Böyle bir şey kimse söyleyemez. Biz göreve geldiğimiz günden itibaran sanayinin her kesimini kredi vermek suretiyle destekledik. Büyüme rakamları ortada. Sanayici bizim dönemimizde refaha kavuştu. Hükümet olarak esnafımızı desteklemeyi sürdüreceğiz" dedi.

Esnaflarının meselelerini dinleyen Bakan Pepe, Dilovası'nda hava kirliliğiyle ilgili alınacak tedbirler hakkındaki basın toplantısına katılmak üzere Gebze'ye hareket etti.

(RY-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title