Haberler

Bakan Özhaseki: Yapı Kayıt Belgesi'ne Başvurular 8 Haziran'da Başlayacak (2)

'SEÇİM DÖNEMİNDE CHP'LİLER MEVLİT OKUTUYOR'Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin İncesu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İncesu Sosyal Yaşam Merkezi açılışına katıldı.

'SEÇİM DÖNEMİNDE CHP'LİLER MEVLİT OKUTUYOR'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin İncesu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İncesu Sosyal Yaşam Merkezi açılışına katıldı. Açılışta, Bakan Özhaseki'nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve ilçe sakinleri de yer aldı.

Açılışta konuşan Bakan Mehmet Özhaseki, Ak Parti hükümetinin hizmetlerinin geçmişteki hükümetlerin yaptıklarıyla kıyaslanamayacak kadar büyük olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Siyaset hizmet için yapılır. Biz bu ülkeye 2002'den bu yana elimizden geldiği, gücümüz yettiğince hizmet ediyoruz. Sadece hizmet etmekle kalmadık. Vesayet rejimini kaldırdık. Cenabı Hak bu millete Recep Tayyip Erdoğan gibi yiğit bir adam gönderdi. Bu vesayetçileri toprağa göndü. İnanç hürriyetine inanmayanlar, ülke insanına hayatı zindan etmişlerdir. Şimdi seçim döneminde CHP'liler mevlit okutuyor. Kuran ve dua okuyor. İnşallah samimilerdir. Seçimden sonra da devam etsinler. Hidayetleri daim olsun."

'ABD KARARLILIĞIMIZI ANLADI'

PKK'nın dış güçlerle hareket ederek 23 ili Türkiye'den koparıp özyönetim, ardından da devlet kurmaya kalkıştığını belirten Bakan Özhaseki, anamuhalefet partisinin örgüt destekçisi HDP'ye kolkanat gerdiğini öne sürdü. Bakan Özhaseki, şöyle konuştu:

"Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da PKK uzantısı partilerin belediyeleri hizmet yerine, devletin, milletin paralarını toplayıp Kandil'e göndermenin peşindeydi. Devletimizin, hükümetimizin kararlı mücadelesiyle yurt içi ve sınış harekatlarla PKK'nın sesi kesildi. ABD'de bizim niyetimizi ve kararlılığımız anladı. Şimdi Münbiç'i boşaltacaklar. Ülkemizi, sınırlarımızı, bu PKK'lılardan temizliyoruz. FETÖ'cüler de 15 Temmuz'da düşman oldukları, islami bir teşkilat olmadıkları PKK gibi dışa bağlı oldukları, acımadan vatandaşlarımızı, Meclisimizi bombaladıklarını herkes gördü ve anladı. ABD ile yüz göz olduk. Bunların hepsini oynatan ABD. Türkiye'nin başına çorap örenleri dertleri Gezi, Cumhuriyet mitingleri, 15 Temmuz gibi olaylarla bizi, ülkemizi yıkmaktı. Ama önce millet, sonra yiğit lider Recep Tayyip Erdoğan buna mani oldu. Bizi, kanımızı, inancımızı sevmiyorlar. Onlarla biz ayrı dünyayız. Dışarıdakileri anlayamıyoruz, ama içimizdeki CHP'lileri de anlayamıyoruz. CHP'liler aklımızla alay ediyorlar. Bilirsiniz, tespihin başında bir imame olur, imameyi koparırsanız tespih dağılır. O nedenle işleri güçleri Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığından indirmek. Cumhurbaşkanı ile külliye ile uğraşıyorlar. Sanki cumhurbaşkanı o külliyeyi alıp götürecek veya çocuklarına bırakacak. Bu devletin bir itibarı, bir şerefi ve bir onuru var. Cumhurbaşkanımız da devletimizi temsil ediyor. Ne yapalım yani. Cumhurbaşkanımızı tarifeli uçağa mı bindirelim"

Oktay ENSARİ- Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Özhaseki Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title