Haberler

Bakan Özhaseki'den 15 Temmuz Şehitler Anıtını Açtı

Bakan Özhaseki'den 15 Temmuz Şehitler anıtını açtı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki: "15 Temmuz Türkiye Cumhuriyetinde darbe yapanların başaramadıkları tek darbe olmuştur"SAKARYA - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı şehitler anıtı açılışında, "Türkiye Cumhuriyetinde...

Bakan Özhaseki'den 15 Temmuz Şehitler anıtını açtı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki : "15 Temmuz Türkiye Cumhuriyetinde darbe yapanların başaramadıkları tek darbe olmuştur"

SAKARYA - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı şehitler anıtı açılışında, "Türkiye Cumhuriyetinde ara ara yapılan darbelerde, darbe yapanların başaramadıkları tek darbe olmuştur" dedi.

Bir dizi ziyaretler için Sakarya'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Erenler Belediyesi tarafından belediye önünde yaptırılan 15 Temmuz Şehitler anıtı açılışına katıldı. Saygı duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program kuran-ı kerim tilavetiyle devam etti.

Daha sonra bir açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "15 Temmuz günü bizim için çok önemli. O günü hiç unutmayacaz, kimselere de unutturmayacağız. Fransız ihtilali ne kadar önemli ise bütün dünyada iz bırakan, dönüm noktası olduysa 15 Temmuz'da bu dönem için, bu ülke için iz bırakan en önemli olan olayların başında geliyor. O gün bir millet ayağa kalktı. O gün millet iradesine sahip çıktı o çıplak gövdesini o silahlara karşı siper etti ve geleceğini kurtardı. Bayrağını, ezanını kurtardı. O gün 40 yıldır içimizde bulunan ve hepimize dönerek hizmet eri olduğunu söyleyen insanların ihanetleriyle karşı karşıya kaldık. O kırk yıl boyunca gerçekten bütün milleti kandırdılar. Sadece AK Parti döneminde yapılan, onlarla işbirliğinden dolayı suçlanmamız için bazen alındığımız oluyor. O FETÖ denen lanetli yapı sosyal demokrat Rahmetli Ecevit'e şafaat edeceğini söylüyordu. Bütün siyasi yapılarla beraberdi ve asla ayrı değillerdi. Hiç kimse kendini geriye çekerek biz zamanında bunlara kanmamıştık demesin. Türkiye Cumhuriyetinde ara ara yapılan darbelerde darbe yapanların başaramadıkları tek darbe olmuştur. Geçmişe doğru baktığımızda ordu komuta kademe içinde yapılan darbelerin hepsinde o darbeciler başarılı olmuşlardır. Bu kadar teşkilatlı yüzlerce general, subay ve emirlerindeki askeri birliklerle yapılan bir bir ihtilal hep başarılı olmuştur. İlk defa başarısız oldular. Neden milletimiz sayesinde" dedi.

Açılış sonrasında Bakan Özhaseki belediyeyi ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Özhaseki Erenler Sakarya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title