Haberler

Bakan Özhaseki: "Amerika Ciddiyetimizi Anladı"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Allah'a hamdolsun, yiğitlerimize kurşun sıkan, aslanlarımıza kurşun sıkan o katiller sürüsünü kazdıkları çukurlara doldurduk ve bitirdik.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Allah'a hamdolsun, yiğitlerimize kurşun sıkan, aslanlarımıza kurşun sıkan o katiller sürüsünü kazdıkları çukurlara doldurduk ve bitirdik. Dağlar temizlendi, köyler temizlendi. Sonra baktık ki yurt dışından sızma yapıyorlar gidip oraları temizledik. Ciddiyetimizi anladı Amerika, 'Gelin Münbiç'e girmeyin de beraber çözelim' demeye başladılar. Orada da rızaen çekiliyorlar şimdi, mecburlar." dedi.

Bakan Özhaseki, Üsküdar Belediyesi önünde, vatandaşlara imar barışı kapsamında ilçede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İmar barışı düzenlemesi ve kentsel dönüşümün Üsküdar'ı nasıl etkileyeceğini anlatan Özhaseki, Ferah ve Kirazlıtepe mahallelerindeki çalışmalarda gelinen durumdan bahsetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özhaseki Münbiç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title