Haberler

Bakan Osman Aşkın Bak: "İsrail Zulmüne Sessiz Kalamayız"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurt içinden ve çeşitli ülkelerden gelen sporcularla buluştuğu iftar programında, “İsrail zulmüne sessiz kalamayız” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurt içinden ve çeşitli ülkelerden gelen sporcularla buluştuğu iftar programında, "İsrail zulmüne sessiz kalamayız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik Haftası sebebiyle 81 il, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Almanya, Fransa, Hollanda, Avusturya ve Azerbaycan'dan katılan temsilcilerle iftarda bir araya geldi. Geleneksel olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası sebebiyle 81 il ve dünyanın birçok yerinden temsilciler İstanbul, Bursa, Çanakkale ve son olarak da Ankara'daki etkinliklere katıldı.

Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Osman Aşkın Bak'la birlikte Anıtkabir'i ziyaret eden gençler, Bakanla iftar programına da katıldı. Burada konuşma yapan Bak, "Sizlerle bu haftanın açılışını beraber gerçekleştirdik, Anıtkabir'e gittik bu bayramı bize bağışlayan Atatürk'ü ziyaret ettik. Gençler olarak ülkemizi muhasır medeniyetlere taşıyacağımızı ifade ettik" dedi.

Gençlere sürekli enerjik, heyecanlı ve hayalleri olması gerektiğini hatırlatan Bakan Bak, "Hayalleri olmayanların büyük hedefleri olamaz. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde büyük hedefler büyük aşamalar kat ettik. O her zaman şunu ifade ediyordu, hedef 2023, 2053 2071 hedefleri sürekli ileriye doğru. Hedefleri doğrultusunda 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli, şehir hastaneleri, inanılmaz yatırımlar gerçekleşti" şeklinde konuştu.

Ramazan ayını kana bulayan İsrail zulmüne sessiz kalamayacaklarının altını çizen Bakan Bak, "Elinde hiçbir şey olmayan Filistinlilere ateş açılması ve 60'ın üzerinde Filistinlinin şehit olması ve 3 binden fazla yaralının olması dünyanın kabul edebileceği bir şey değil" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title