Haberler

Bakan Oğlundan Kastamonuspor'a Destek

Kastamonulu Olan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun Oğlu Eski Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Başesgioğlu, Kastamonuspor'a Trabzon'da Oynayacağı Play-off Müsabakaları'nda Başarı Diledi.

Kastamonulu olan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun oğlu eski Kastamonu spor yönetim kurulu üyesi Hakan Başesgioğlu, Kastamonu spor'a Trabzon'da oynayacağı Play-Off Müsabakaları'nda başarı diledi.

Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Kastamonu spor'a maddi manevi her konuda destek vereceklerini belirten Hakan Başesgioğlu, "Bu takımda yöneticilik yapmış biri olarak, futbol oynamış bir kişi, spor adamı olan bir fert, kısacası vefa borcu ile dolu olduğumuz Kastamonu'nun bir mensubu olarak Kastamonumuzun tek profesyonel takımını, her zaman olduğu gibi bu önemli zamanda da destekliyorum. Kastamonuspor'un yanındayım. Maddi manevi ne gerekiyorsa elbette yapacağız. Gerektiğinde yaptığımızı yönetim ve sporla ilgilenen herkes bilir. Kastamonuspor, yönetimiyle, futbolcusu ve taraftarıyla uzun bir lig maratonunu geride bırakmış, Play-Off Müsabakaları'na katılma hakkı kazanmıştır" dedi.

Bundan sonra yapılacak olan takımımızın Trabzon'da oynayacağı maçlarda Kastamonuspor kafilesine destek çıkmak olacak diyen Başesgioğlu, "Durumu müsait olan hemşehrilerimizin maçları izlemeleri, tribün desteğinde bulunmaları, yönetimin ekonomik yüküne omuz vermeleri gerekmektedir. Maça giden gidemeyen maddi destek olan olamayan herkesin kulakları ve beyinleri Trabzon'da, play-off maçında olmalıdır. Hakan Başesğioğlu olarak kalbimle, gönlümle takımımızın yanındayım. İnşallah bir önemli mazeretimiz çıkmaz, tribünde olur desteğimizi ortaya koyarız" şeklinde konuştu.

(SÖ-BÖ-AC-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title