Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Noktayı Koydu: Bodrum'da Fahiş Fiyatlara İzin Vermeyeceğiz!

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı, son günlerde Bodrum'da fahiş fiyatlarla turistleri satış yapan mekanlar için harekete geçti. Haberleri üzülerek okuduğunu belirten Bakan, "10-15 liraya su, 70 liraya lahmacun satılıyor. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Gazetelerde Bodrum ile ilgili üzülerek okuduğum '10-15 liraya su, 70 liraya lahmacun' gibi vesaire şeyler var. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz" dedi.

9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNDE FAHİŞ FİYAT ŞİKAYETLERİ ARTMIŞTI

Kurban Bayramı tatilini fırsata çeviren yeme-içme mekanlarının fiyatları arttırdığı özellikle otel ve plaj valelerinin de fahiş fiyatlarla adeta vatandaşı dolandırdığı ortaya çıkmıştı.

"BİZE BİLDİRİN, DİSİPLİN KURULU GEREKEN CEZAYI VERECEK"

Konuyla ilgili olarak vatandaşların yanında oldukları mesajını veren Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, "Bu tür mekanları Bodrum Ticaret Odası'na bildirin. Biz de disiplin kurulunda gereken cezayı veriyoruz" demişti.

KÜÇÜK BARDAKTA ÇAY 18 LİRA!

Bodrum'daki bazı mekanlara ait fiyatlar şöyle; Türk kahvesi 16 TL, ince belli çay 18 TL, domates çorbası 23 TL, küçük su 15 TL, kola 28 TL, lahmacun 34 TL, vale 30 TL... Liste uzayıp gidiyor.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI: BUNLARA İZİN VERMEYECEĞİZ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Eğer siz gerekli altyapıyı, eğitimi oluşturmazsanız, sistemi kurmazsanız ortalık fırsatçılara kalıyor. O zaman bu turizmin geleceğini yiyorsunuz. Gerçekten turizme yatırım yapmak isteyen, burada iş sahibi olmak isteyen, sektör olarak görenleri sektör dışına itmiş oluyorsunuz.

Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz.Bunlara konsantre olacağız. O zaman kişi başına turist gelirinde, harcamalarında artışı yavaş yavaş izlemeye başlayacağız. Beş yıl içinde hedeflerimize inşallah ulaşacağız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bodrum Turizm Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title