Haberler

Bakan Nazım Ekren Kılıs ve Gazıantep'ı Zıyaret Edecek

Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Nazim Ekren, Cumartesi Gununu Kilis'te, Pazar Gununu İse Gaziantep'te Gecirecek.

Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Nazim Ekren, cumartesi gununu Kilis'te, pazar gununu ise Gaziantep'te gecirecek.

Gaziantep Valiligi'nden yapilan aciklamada, Ankara ve Istanbul'dan katilimcilarin Bakan Nazim Ekren ile birlikte ucakla gece gec saatlerde Gaziantep'e gelecekleri ve geceyi burada gecirecekleri belirtildi. Cumartesi sabahi Gaziantep'te yapilacak kahvaltinin ardindan Kilis'e hareket edilecegi belirtilen aciklamada, Ekren'in Kilis Valiligi'ni, Kilis Belediye Baskanligi'ni ve AK Parti Il Teskilati'ni ziyaret edecegi kaydedildi. Daha sonra Ekonomik Sosyal Koordinasyon Toplantisi'na katilacak olan Ekren'in

cocuk, genc ve kadin merkezi katilimcilariyla gorusmesinin ardindan geceyi Kilis'te gecirecegi ifade edildi.

Kilis'te yapilacak kahvaltinin ardindan Ekren ve beraberindekilerin Gaziantep'e hareket edecekleri belirtilen aciklamada, heyetin Gaziantep Valiligi'ni, Gaziantep Buyuksehir Belediye Baskanligi'ni ve AK Parti Il Teskilati'ni ziyaret edecegi kaydedildi. Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Nazim Ekren'in daha sonra Ekonomik Sosyal Koordinasyon Toplantisi'na katilarak 2 gunluk Kilis ve Gaziantep ziyaretlerini tamamlayacagi ifade edildi.

Bakan Ekren'in pazartesi sabahi saat 06.00'da ucakla Ankara'ya gidecegi bildirildi.

(OC-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title